Milyen meszire lennél hajlando elmenni?
Ezt a kérdést komolyan kérdezem egy kis szerepjáték :), aki válaszol kérem sorba tegye hogy mit tenne igazábol (ahogy magát ismeri és komolyan képzelje ez a szituáciot) ha bekövetkezne az adott szituáciok ?
1. Elütnél egy kisgyereket autoval és senkisem láttná ?
2. Rájönnél hogy megcsal a feleséged/férjed a legjobb barátodal?
3. Mennél autoval az uton egyedül és egy középkoru nö stopol integett neked te megálsz és látod van nála 300 millio forint egy nagy táskába (véletlenül látad meg ,és senki sincs a közelbe )
Köszi hogy elolvastad öszinte és komoly válaszokat kérek ez csak egy kis önismereti játék :)
1. azt amit ilyenkor kötelességem, hívnák mentőt, meg rendőrt
2. jó kérdés,tuti tombolnék:P
3. nem venném el
Ezeket most így gondolom, de akkor ott, lehet változna a dolog:P
1. Egyértelműen hívnám a mentőket, megpróbálnám megmenteni.
2. Valamilyen kegyetlen bosszút állnék.
3. Nem venném el, de talán szóbahoznám a dolgot, hogy milyen veszélyes így közlekedni. Talán még megpróbálnék kölcsönkérni tőle.
1.Azonnal hívnék segítséget, hisz nekem is van gyerekem.
2.Megtörtént velem, összeomlottam.Még nem sikerült talpra állnom, pedig már több éve volt.
3.Irigykednék nagyon, hogy honnan ilyen mázlista, de nem tennék vele semmit.Először tutira megijednék, mivel még sosem láttam annyi pénzt.És a pénz veszélyes is lehet, félnék, hogy vér tapad hozzá és már ezért is kimaradnék minden olyanból ami vele kapcsolatos.
1. mentőt hívnék
2. iszonyatosan kiakadnék, szakítanék, másik férfi karjaiban szomorkodnék, ha kihasználás, akkor is
3. kérnék tőle, ez is biztos... felajánlanám h elviszem ahova akar menni, és adja oda a harmadát pl, vagy kevesebbet... de hasonló módon oldanám meg
1.Azonnal hívnám a mentőket,ott lennék addig a gyerekkel.
2.totálisan tombolnék,pofon vágnám,és egy szexi évfolyamtársammal járnék együtt:)
3.Irigykedve nézném,esetleg magamba szidkóznám XD De tuti nem venném el...Legfeljebb ha ad :D
1 Segitséget nyújtanék neki,mentőt hivnék.
2 Sajnos megtörtént velem ,5 éve a legjobb barátnőm miatt váltunk el.Nem kivánom senkinek............
3Soha senkit nem vennék fel az automba,úgyhogy nekem hiába integetne.
1. Mentőt hívnék, ellátnám amennyire lehet - és vállalnám a következményeket.
2. Kidobnám mindkettőt (a havert jól orrba is verném).
3. "Fogd a pénzt és fuss!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!