Mit tehetnék én?! Nagyon ki vagyok.
Figyelt kérdés
Szinte minden nap veszekednek a szüleim..Most is. :'(
Mamám ide költözött 6 napja de már neki is elege van.
És hogy nem lesz nállunk sokáig. Van még egy bátyám, neki is elege van már.
Nem az hogy legalább minket néznének..tönkre fogunk menni...(lelkileg)
Mégis mit tehetnék??? Nagyon nagyon elvagyok keseredve
L/14
2009. nov. 12. 15:37
1/10 A kérdező kommentje:
Itt ordítozik anyum is meg minden nap cirkusz van.
Nem érdekli őket h sírok...és h nagyon ki vagyok...nem látják be h mit csinálnak..:'(
2009. nov. 12. 15:38
2/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul mamám is mondja hogy elfog menni 1 hónap múlva..és őt szeretem a legjobban..ha elmegy akkor én nem tudom mit csinálok. :'(
2009. nov. 12. 15:39
3/10 anonim válasza:
Sajnálom,nyugodj meg kicsit.A mamáddal tudsz menni legalább pár napra?Kicsit jó lenne kimozdulni abból a légkörből:(
4/10 anonim válasza:
Bizto szuleid nem jokedvukben kiabalnak meg veszekednek...Nem tudjak magukat kontrollalni..Talan ha megbeszelned batyaddal meg mamaddal hogy kozosen es legfokeppen komolyan odaalltok elejuk es a szemukbe mondanatok hogy {habar nem tudom mi a veszekedes lenyege]...nektek nagyon rosszul esik amit csinalnak sot lekileg kinoznak ezzel es nem artana nem csak a sajat bajukat figyelembe venni de azt is amit veletek tesznek ezzel,az talan segithetne...
5/10 anonim válasza:
Nem tudsz kis időre mamádhoz költözni? 1 hét is sokat segítene.
6/10 A kérdező kommentje:
Eltudnék menni mamámhoz ha elköltözik..de anyumék úgyse engedik. Hiába mondom nekik h milyen rossz ez így. :S
2009. nov. 12. 17:44
7/10 A kérdező kommentje:
Most is csak veszekednek,.,..nagyon elegem van nincs értelme az életemnek. :'(
2009. nov. 12. 19:15
8/10 A kérdező kommentje:
Teljesen tönkre tesznek. :S
2009. nov. 12. 19:15
9/10 anonim válasza:
Jaj, kiscsillag, nagyon sajnállak. Sajnos most éppen semmit nem tudsz tenni, muszáj végighallgatnod.Próbáld meg akkor, mikor nyugodt pillanatot tudsz kifogni. Az nem ma lesz. Ha anyud szeret, biztosan eszébe jut legközelebb, hogy ez neked fájdalmat okoz. Min tudnak állandóan veszekedni?
10/10 A kérdező kommentje:
Hát ők még kis apróságokon is veszekednek..xD :D
De mama nem ment el mert megbeszélték. :)
Meg mondta anya is h nem veszekedik többet...
2009. nov. 13. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!