Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bennem ki tartja a lelket?!

Bennem ki tartja a lelket?!

Figyelt kérdés
Kezd mostmár nagyon elegem lenni mindenből. Ne haragudjatok amiért itt fogok nyavalyogni de senkim nincs akivel ezt megbeszélhetem és tanácsot adna. Van egy férjem és egy 1 éves kisfiunk. A nagymamámmal élünk, aki felnevelt engem. Péntek hajnalban kaptam a hírt hogy strokeot kapott. Jelenleg is kórházban van, megfigyelés alatt tartják és szerencsére már jobban van. De én az egész hétvégét sírással töltöttem, nagyon aggódtam. Beszélni sem tudott. A férjemtől csak annyi tellett, hogy ne aggódjak, minden rendben lesz. Azóta azt hallgatom hogy mostmár kapjam össze magamat. Eleve mélyponton van a házasságunk, erre rátett egy lapáttal nagymamám is. A 41 éves nagybátyámra én főzők mert annyira gyerek maradt hogy elmondani sem tudom. A férjemnek 10 percig könyörögtem hogy legalább etesse meg a kutyáinkat. Minden rám szakadt. Nagymamám dolgát is én csinálom jelenleg, de annyira bánt hogy a férjemtől egy ölelésre sem tellik. A saját fiunkra nem képes vigyázni amíg én főznék/takarítanék. Egyszerűen elmenekülnék a világból. Nem szeretnék hisztisnek tűnni, de úgy érzem most annyira összecsaptak a fejem felett a felhők hogy megbolondulok. Adnátok tanácsot hogyan legyek erős és kitartó? A nagymamám csodálatos egy ember, annyi mindent kibírt az életben, én pedig egy telesz*rt zokninak érzem most magam.
2013. okt. 21. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jézusom. Én ilyen lelketlen, ostoba állathoz eleve hozzá se mentem volna. Bajban derül ki, hogy ki van igazán melletted és úgy látszik, a férjed nem a társad. Most melletted kéne állnia és le kéne vennie a terheket a válladról, nem pedig, hozzád vágni ezt a "női munka" dumát. Ezzel csak ki akarja húzni magát a felelősség és a terhek alól. Ilyen helyzetben az a minimum, hogy legalább segíthetne a házimunkában, ha már szeretni nem képes.
2013. okt. 21. 20:46
 12/16 anonim ***** válasza:

"annyira bánt hogy a férjemtől egy ölelésre sem tellik. A saját fiunkra nem képes vigyázni amíg én főznék/takarítanék."

A legalapvetőbb egy házasságban!

Szorítsd össze a fogad, és tedd a dolgodat, amíg a nagymamád jobban nem lesz.

Közben következetesen vond be a férjedet minden feladatba!

Add a kezébe a gyereket és küldd le őket sétálni, míg takarítasz.

Vagy a porszívót add a kezébe. Adj neki konkrét feladatokat.

Ha kibújik alóluk, akkor hívj más segítséget, mert összeomlasz.

A tehetetlen, "gyerek" nagybátyádat is vond be a feladatokba.

Ne hagyd magad, mert összeomlasz.

Ha túl leszel ezen a mélyponton, s közben nem változik a férjed hozzáállása, akkor ülj le vele, s beszéld meg, hogy ez így nem mehet tovább. Te mindennel egyedül vagy, minden teher rajtad. Akár, ha nem lennél házas. Tehát: vagy megváltozik, vagy mehet.

2013. okt. 22. 10:10
 13/16 anonim ***** válasza:
12-es 100%-ban leírta az én véleményemet! A legjobb megoldás lépésről-lépésre.
2013. okt. 22. 12:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon jól estek a bíztató szavaitok! Nagymamám kezd jobban lenni, egyre több teendő jut eszébe. A legrosszabb hogy semmiről nem tudunk most beszélni vele, amennyire lehet, kíméljük. Szerencsére anyukám és a mostoha apám segítenek. A férjem pedig most vitte el sétálni a kissrácot, magától! én addig gyorsan csinálom, amit tudok. Mégegyszer köszönöm! :)
2013. okt. 22. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Van azóta valami GYÖKERESEBB változás?
2013. nov. 8. 15:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs kedves utolsó, csak rosszabb minden. Nagymamám ismételten vissza került a kórházba, nem tudják mi a baja. Én kezdek belejönni az itthoni dolgokba, és újra építjük a házasságunkat mert nagyon mély pontra kerültünk. De mindketten kiszeretnénk mászni, csak ehhez idő kell. Rengeteg külső behatás van, amiért stresszelünk, és egyenlőre nem tudunk változtatni rajta. Emiatt csak kinyírjuk egymás idegeit...
2013. nov. 8. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!