Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki feladata lesz a temetés?

Ki feladata lesz a temetés?

Figyelt kérdés
Apuka 2szer házasodott.Első házasságból nagy fia van,másodikból is nagy fia van.38 és 28évesek Egyik fiával nem tartotta a kapcsolatot, a nagyobb fiu telefonon tartotta vele a kapcsolatot.Unokákra(3van,7,3.5 fél évesek.) nem kíváncsi. Kisebb fiát 4 éves kora óta nem látta, a 7 éves unokát akkor látta amikor megszületett,akkor találkozott a nagy testvérrel is utoljára.Mi hivtuk esküvőre,keresztelőre de nem jött el. Nagy testvér is hivta esküvőjére de nem jött el. Egyik család sincs olyan anyagi helyzetben hogy kifizesse a temetést, a volt feleségek hát nem tudom... Nem kötzködés,meg ilyenek. meg tudom mi is mehettünk volna,de nem mondta meg pontosan hol lakik,párom telószámát tudta,de egyszer nem jelentkezett.(Párom és a bátyja más nőtöl,anyától születtek).. CSak sajnálom a fiúkat,meg tanácstalan vagyok és kiváncsi vagyok mit gondoltok..Nincs más családtag csak a 2 fiú. (Meg a feleségeik,meg a 3 unoka,szülőkről nem tudok.)
2013. okt. 18. 12:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
TErmészetes hogy eltemettetjük az édesapját.Akármilyen volt,láttam a szemében a könnycseppeket.Ez mindent elmondott számomra.
2013. okt. 18. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Annak, aki az örökös, azaz a két fiúnak. Akár van pénze, akár nincsen, nem számít. Az állam csak akkor temettet el bárkit is, ha nincs örökös és nincs egyetlen távolabbi hozzátartozó sem az élők sorában.

Tessék bemenni az önkormányzathoz és temetési segélyt igényelni!

2013. okt. 18. 16:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Már elkezdték a folyamatot intézik a fiúk.
2013. okt. 19. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!