Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy túl fiatal hozzám...

Lehet, hogy túl fiatal hozzám a barátnőm?

Figyelt kérdés
34 évesen válófélben vagyok. 3 hónapja megismerkedtem egy 23 éves lánnyal, akivel nem sok közös van bennünk, de szerintem nagyon megkedveltük egymást és 2 hónapja már össze is költöztünk. Általában nyugodt és türelmes ember vagyok, ami nála nem nagyon jellemző. Úgy gondolom a kapcsolat alapja az, hogy tolerálunk a másiknak. Van egy kis bibi és nem tudom mit tegyek. Van két kisfiam (5,8 évesek).Jönnek az ünnepek és felvetettem neki, hogy találkozhatna a fiaimmal, de kijelentette, hogy ő nem akarja megismerni a gyerekeimet. Mit is tehetnék, talán szakítanom kellene vele? Vagy. Még adjak időt ennek a kapcsolatnak.
2009. nov. 10. 20:41
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"...felvetettem neki, hogy találkozhatna a fiaimmal, de kijelentette, hogy ő nem akarja megismerni a gyerekeimet..."

Nem mindegy, hogy még nem akar vele találkozni, vagy egyáltalán nem. Először ezt kéne tisztázni vele. Azért mert nem akar egy feszélyezett hangulatú közös pl. ebéded (még!!!!!), az még nem szakító ok! Hozd fel többször a témát, mert ilyen egyszerű kis hülyeség miatt nehogy már tönkremenjen a kapcsolatotok. Tudod: néma gyereknek....

2009. nov. 11. 14:57
 32/32 anonim ***** válasza:
Én hasonló cipőben jártam kb. 1 éve. Ott a pasi 2,5 hét után kérdezte meg, hogy csináljuk-e egy közös programot (ott 3 gyerek van), de én még úgy éreztem, hogy még őt is alig ismerem. De többet nem kérdezte. Legfeljebb közölte, hogy most szombaton a gyerekekkel lesz. Aztán kiderült, hogy ő nem merte megkérdezni, én meg azt hittem, hogy már nem is akarja, hogy találkozzak velük, mert 1-szer "visszautasítottam".
2009. nov. 11. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!