34 évesen válófélben vagyok. 3 hónapja megismerkedtem egy 23 éves lánnyal, akivel nem sok közös van bennünk, de szerintem nagyon megkedveltük egymást és 2 hónapja már össze is költöztünk. Általában nyugodt és türelmes ember vagyok, ami nála nem nagyon jellemző. Úgy gondolom a kapcsolat alapja az, hogy tolerálunk a másiknak. Van egy kis bibi és nem tudom mit tegyek. Van két kisfiam (5,8 évesek).Jönnek az ünnepek és felvetettem neki, hogy találkozhatna a fiaimmal, de kijelentette, hogy ő nem akarja megismerni a gyerekeimet. Mit is tehetnék, talán szakítanom kellene vele? Vagy. Még adjak időt ennek a kapcsolatnak.
most még kellessz neki mert szerelmes, de nem telik el 1 év és ott hagy, nem fog pótanya lenni(még ha te nem is úgy gondolod ő ezt fogja érezni).....bocs h kegyetlen vok de ez van....dettó így voltam én is(lány)....én is elvesztettem az életemből emiatt 3 évet!
2009. nov. 10. 22:00
22/32 anonim válasza:
Vén bu*zi vagy mán, 23 éves kislányok fejét kell eltekerni.
Ejnye.
2009. nov. 10. 22:16
23/32 anonim válasza:
22:16 - Irigykedsz, vagy túl fiatal vagy, hogy tudd, a 34 még nem öreg? :-D
2009. nov. 10. 22:19
24/32 anonim válasza:
Nem lenne nagy a korkülönbség,viszont itt inkább a gyerekek a probléma.
Mivel őket nem dobhatod,marad a....
Igazából kiváncsinak kellene lennie a gyerekeidre,de gondolom ő még inkább élni szeretne,ami végül is nem is baj,viszont akkor egy gyermektelen pasi való hozzá.
2009. nov. 10. 22:29
25/32 anonim válasza:
Lehet csak még most tartja korainak. Legyél türelemmel ha amúgy minden okés. Még ti sem vagytok együtt régóta, lehet csak megijedt a helyzet komolyságától
2009. nov. 10. 22:30
26/32 anonim válasza:
Öregapám szerint,"ha kő a tehén,akkor köjjön a bornyú is",ezt most átírhatjuk bikára:-)))
2009. nov. 10. 22:31
27/32 anonim válasza:
3 hónap még nem a világ! Először természetes, hogy téged akar jobban megismerni. Gondold a helyébe magad! Nem csak Te, hanem még a gyerekeid is belépnek az életébe! Amikor először bemutatod neki őket, akkor ne egy 5 négyzetméteres helyen tedd, mert neki is és a gyerekeknek is megnehezíted a helyzetét! Ha az időjárás engedi valami szabadtéri programot válassz! Hányszor hoztad fel témaként a találkozást? Mert lehet, hogy eleinte még korainak találta, de már szívesen venné a közös programokat is.
2009. nov. 10. 22:49
28/32 anonim válasza:
Csóró gyerkőcök.
Szép egy apjuk van...Váló szülők, 34 évesen 23 éves barátnő, és gyakorikérdések.
Congrat!
2009. nov. 10. 23:14
29/32 anonim válasza:
Úgy, hogy te laksz nála, mindjárt másabb a leányzó fekvése.
Nézd, egy fiatal lány, mégis csak egy idősebb elvált, gyerekes manussal jött össze, aki jó hamar be is költözött hozzá. Ez így oké, de hogy emellé még gyorsan a gyerekeidet is rá akarod szabadítani? Legyél türelmesebb vele.
Ha ő költözött volna hozzád én is felháborodnék, hogy nálad lakni jó, de a gyerekeidre tojik, de így nem csoda, hogy szegényke egyelőre el van ezzel a helyzettel nem akar még gyerekekkel foglalkozni.
2009. nov. 10. 23:48
30/32 anonim válasza:
nem arra kérte, hogy nevelje őket, így nem is kell velük foglalkozni. 1 órát meg kibírna, hogy megismerkedjen velük. Szerintem :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!