Lehet, hogy túl fiatal hozzám a barátnőm?
Jó apa lehetsz, ha valaki ezt nem értékeli, az nem azon múlik, hogy hány éves. Van egy barátnőm, akinek a szülei között pont ennyi a korkülönbség, mint köztetek, és ott nem volt probléma, hogy a nő fiatal a férfihoz, vagy a férfi túl öreg a nőhöz, jól megvannak, már 2 felnőtt gyerekük van.
Én úgy érzem, hogy ha olyan férfival kezdenék kapcsolatot, akinek van már gyereke, és jó apa akar lenni, akkor ebben nem akadályozom meg, hiszen a gyerekeknek nem mindegy, hogy milyen az apjuk, egy undok, agresszív, önző, aki nem is kíváncsi rájuk, és akit felnőttként nem is akarnak soha látni, vagy egy olyan, aki törődik velük, szereti őket, és akivel felnőttként is szívesen találkoznak, kérnek tőle tanácsot (pláne ha fiúk), barkácsolnak... Ha jó kapcsolat megmarad a gyerekekkel, ők elfogadják azt, hogy csak a szülők nem jöttek ki, és nekik a váláshoz semmi közük nem volt, ha rossz, akkor stresszben nőnek fel, ha az egyik szülő szó nélkül eltűnik, akkor nem fogják érteni és akár azt is gondolhatják, hogy ők a rosszak, és magukat hibáztatják...
Szóval vagy sikerül ennek a lánynak elfogadnia, hogy egy válófélben lévő (elvált) apuka esetén a gyerekek is a csomaghoz tartoznak, vagy ő egy önző nő és másban is kihasználna, vagy még életkora ellenére nagyon gyerek a gondolkodása alapján, csak kérdés, hogy mikor nő fel.
Ne engedd, hogy bárki vagy bármi közéd és a gyerekeid közé álljon.
Dontsd el, hogy neked mi a fontosabb. A gyerekeid, vagy a baratnod. Gondolom, hogy a gyerekeid fontosabbak. Viszont ugyanugy fontos neked a baratnod kecoja is. Ott jo meghuzni magadat.
Egy jellemtelen, felelotlen alak vagy, aki jo par eletet tonkre tett mar. Mennyit akarsz meg tonkretenni??? Talan a kis fiatalka miatt hagytad el a csaladodat? Gyonyoru, mondhatom.
Nálunk a párom 20 éves, én 31 éves vagyok!Én mikor összejöttem vele, tudta hogy van egy lányom és velem él.Szerencsére nálam imádják egymást a csajszik, az első pillanattól kezdve!Szerintem ha tudta hogy van két fiad, akkor most fogadja is el.Ők a tieid a te véred.
31/F
Hat elhiszem, hogy most meg ennyi rovidke honap utan jol erzi magat veled. Viszont te is latod, hogy mar most vannak problemak a gyerekek miatt.
Mutasd be neki a gyerekeket, szervezzel programot moziba, szinhazba, jatszoterre, cukraszdaba...stb. vigyetek el a lurkokat, aztan majd akkor ird meg, hogy mennyire erzi jol magat veled a baratnod. Szerintem akkor mar majd semennyire. Hiszen a gyerekeket latni sem akarja. Ha az igazi enedet mutatod a gyerekekkel egyutt majd, nem lesz ennyire boldog a baratnod. Ebben biztos vagyok.
Hát számomra ez bőségesen elegendő ok lenne a szakításra. Szerintem, ha azt mondanád, neki, hogy emiatt "viszont látásra", egy szava se lehetne.
És akkor mégis hogyan képzelte a életedet: vele a gyerekeid nélkül?! Szerintem ez röhejes! Nem teljesesn százas a csaj - már bocsánat. Ne pocsékold vele az időd tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!