Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy túl fiatal hozzám...

Lehet, hogy túl fiatal hozzám a barátnőm?

Figyelt kérdés
34 évesen válófélben vagyok. 3 hónapja megismerkedtem egy 23 éves lánnyal, akivel nem sok közös van bennünk, de szerintem nagyon megkedveltük egymást és 2 hónapja már össze is költöztünk. Általában nyugodt és türelmes ember vagyok, ami nála nem nagyon jellemző. Úgy gondolom a kapcsolat alapja az, hogy tolerálunk a másiknak. Van egy kis bibi és nem tudom mit tegyek. Van két kisfiam (5,8 évesek).Jönnek az ünnepek és felvetettem neki, hogy találkozhatna a fiaimmal, de kijelentette, hogy ő nem akarja megismerni a gyerekeimet. Mit is tehetnék, talán szakítanom kellene vele? Vagy. Még adjak időt ennek a kapcsolatnak.
2009. nov. 10. 20:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

Jó apa lehetsz, ha valaki ezt nem értékeli, az nem azon múlik, hogy hány éves. Van egy barátnőm, akinek a szülei között pont ennyi a korkülönbség, mint köztetek, és ott nem volt probléma, hogy a nő fiatal a férfihoz, vagy a férfi túl öreg a nőhöz, jól megvannak, már 2 felnőtt gyerekük van.

Én úgy érzem, hogy ha olyan férfival kezdenék kapcsolatot, akinek van már gyereke, és jó apa akar lenni, akkor ebben nem akadályozom meg, hiszen a gyerekeknek nem mindegy, hogy milyen az apjuk, egy undok, agresszív, önző, aki nem is kíváncsi rájuk, és akit felnőttként nem is akarnak soha látni, vagy egy olyan, aki törődik velük, szereti őket, és akivel felnőttként is szívesen találkoznak, kérnek tőle tanácsot (pláne ha fiúk), barkácsolnak... Ha jó kapcsolat megmarad a gyerekekkel, ők elfogadják azt, hogy csak a szülők nem jöttek ki, és nekik a váláshoz semmi közük nem volt, ha rossz, akkor stresszben nőnek fel, ha az egyik szülő szó nélkül eltűnik, akkor nem fogják érteni és akár azt is gondolhatják, hogy ők a rosszak, és magukat hibáztatják...

Szóval vagy sikerül ennek a lánynak elfogadnia, hogy egy válófélben lévő (elvált) apuka esetén a gyerekek is a csomaghoz tartoznak, vagy ő egy önző nő és másban is kihasználna, vagy még életkora ellenére nagyon gyerek a gondolkodása alapján, csak kérdés, hogy mikor nő fel.

Ne engedd, hogy bárki vagy bármi közéd és a gyerekeid közé álljon.

2009. nov. 10. 21:16
 12/32 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy sem lenne hosszú távú kapcsolat a miénk, mert mint ahogy említettem nem sok közös van bennünk és még nagyon fiatal is hozzám, de most jól érzem magam, mert segít túltenni ez a kapcsolat a nehéz időszakon. Mert éppen válok. Csak a gyerekekkel mi legyen, ha mégis egy kicsit tovább tart?.
2009. nov. 10. 21:22
 13/32 anonim ***** válasza:
24%

Dontsd el, hogy neked mi a fontosabb. A gyerekeid, vagy a baratnod. Gondolom, hogy a gyerekeid fontosabbak. Viszont ugyanugy fontos neked a baratnod kecoja is. Ott jo meghuzni magadat.

Egy jellemtelen, felelotlen alak vagy, aki jo par eletet tonkre tett mar. Mennyit akarsz meg tonkretenni??? Talan a kis fiatalka miatt hagytad el a csaladodat? Gyonyoru, mondhatom.

2009. nov. 10. 21:26
 14/32 A kérdező kommentje:
A feleségem hagyott el 17 év után most már 8 hónapja és szeretnék új életet kezdeni valakivel komolyan.
2009. nov. 10. 21:29
 15/32 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk a párom 20 éves, én 31 éves vagyok!Én mikor összejöttem vele, tudta hogy van egy lányom és velem él.Szerencsére nálam imádják egymást a csajszik, az első pillanattól kezdve!Szerintem ha tudta hogy van két fiad, akkor most fogadja is el.Ők a tieid a te véred.

31/F

2009. nov. 10. 21:31
 16/32 anonim ***** válasza:
55%
Nyomorult kicsi gyerekek. Csak az o lelkul banja a valast, senki mase((( Szegenykek.
2009. nov. 10. 21:35
 17/32 anonim válasza:
96%
nem akarlak elszomorítani de sokra ne számíts!!!én is a lánnyal egykorú vagyok, 2 évig voltam eggyütt egy 33éves pasival , 4hónapja lett vége, rájöttem h én még élni akarok , pedig ő vidám természetű és fiatalos volt, de a gondolkodásunk akkor sem egyezett meg......vess véget neki h ő még kiélje magát te pedig ne pocsékold el az időt!!!!ilyenkor nehéz megtalálni az igazit de ha megvan akkor az meg is marad!!!!
2009. nov. 10. 21:35
 18/32 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, hogy nem iszek abban, hogy sokáig fog tartani a mi viszonyunk és erre ő azt mondta, nem akar elveszíteni, mert jól érzi velem magát.
2009. nov. 10. 21:42
 19/32 anonim ***** válasza:
97%

Hat elhiszem, hogy most meg ennyi rovidke honap utan jol erzi magat veled. Viszont te is latod, hogy mar most vannak problemak a gyerekek miatt.

Mutasd be neki a gyerekeket, szervezzel programot moziba, szinhazba, jatszoterre, cukraszdaba...stb. vigyetek el a lurkokat, aztan majd akkor ird meg, hogy mennyire erzi jol magat veled a baratnod. Szerintem akkor mar majd semennyire. Hiszen a gyerekeket latni sem akarja. Ha az igazi enedet mutatod a gyerekekkel egyutt majd, nem lesz ennyire boldog a baratnod. Ebben biztos vagyok.

2009. nov. 10. 21:47
 20/32 anonim ***** válasza:
85%

Hát számomra ez bőségesen elegendő ok lenne a szakításra. Szerintem, ha azt mondanád, neki, hogy emiatt "viszont látásra", egy szava se lehetne.

És akkor mégis hogyan képzelte a életedet: vele a gyerekeid nélkül?! Szerintem ez röhejes! Nem teljesesn százas a csaj - már bocsánat. Ne pocsékold vele az időd tovább!

2009. nov. 10. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!