Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy túl fiatal hozzám...

Lehet, hogy túl fiatal hozzám a barátnőm?

Figyelt kérdés
34 évesen válófélben vagyok. 3 hónapja megismerkedtem egy 23 éves lánnyal, akivel nem sok közös van bennünk, de szerintem nagyon megkedveltük egymást és 2 hónapja már össze is költöztünk. Általában nyugodt és türelmes ember vagyok, ami nála nem nagyon jellemző. Úgy gondolom a kapcsolat alapja az, hogy tolerálunk a másiknak. Van egy kis bibi és nem tudom mit tegyek. Van két kisfiam (5,8 évesek).Jönnek az ünnepek és felvetettem neki, hogy találkozhatna a fiaimmal, de kijelentette, hogy ő nem akarja megismerni a gyerekeimet. Mit is tehetnék, talán szakítanom kellene vele? Vagy. Még adjak időt ennek a kapcsolatnak.
2009. nov. 10. 20:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

én 22 éves nő vagyok, 2 gyerekem van. De ha nekem valaki azt mondaná, hogy nem kíváncsi a gyerekeimre, arra én sem vagyok kíváncsi.

Minél előbb lépj ki ebből a "kapcsolatból", nincs jövőtök, ne húzzátok egymás idejét.

2009. nov. 10. 20:47
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg vele, hogy hogyan érzel, majd ha nagyon félvállról veszi azt ami neked fontos, a gyerekeidet akkor hagyd ott. De előtte beszéljétek meg mindenképp! Mond el neki, hogy te szereted őt, de a gyerekeid is fontosak meg valami ilyesmit...
2009. nov. 10. 20:48
 3/32 anonim válasza:
11%
Már miért is ne? Az a lényeg hogy boldogok legyetek!
2009. nov. 10. 20:48
 4/32 anonim ***** válasza:
79%
Még magad se tudod, összejön -e tartósan a kapcsolat, vagy mi lesz. Miért kellene a gyerekeket belekeverni, kitenni őket az anyuka-utóddal való találkozásnak, és majd az esetleges elválásnak. Bizomy nem lesz könyű dolgod, elosztani magad a gyerekeid és az új barátnő között. Hozzád nem lenne túl fiatal a 23 éves lány, viszont valószínüleg súlyos neki téged családapának, és nem egy független vidám fickónak látni. Nem várhatod tőle, hogy felvállaljon a gyerekeiddel együtt, ha nem akar. Vannak olyan nők, akik ezt örömmel megtennék, de ez a jelenlegi, úgy látszik, nem olyan. Nem várhatod, hogy más legyen, mint amilyen.
2009. nov. 10. 20:51
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
hát ebből a reakcióból ítélve elég gyerekes a barátnőd.egyébként hogyhogy még nem találkozott a gyerekeiddel ha már 2 hónapja együtt is életek? azóta nem voltak nálad a gyerekek? na mindegy , a lényeg az , hogy mondd meg neki , hogy a gyerekeid az életed részei és bizony valószínű két hetente ott is lesznek nálad és jobb ha ebbe belenyugszik. Ha ezt nem képes elfogadni akkor nem vagytok egymáshoz valók.
2009. nov. 10. 20:51
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vészes a korkülönbség, bár az összeköltözést egy hónapos ismeretség után én korainak gondolom. Úgy jön le a soraidból, hogy a kétségeidet nem csak az okozza, hogy a lány nem akar a fiaiddal találkozni (mi lehet az oka? féltékenység? vagy fura neki, új számára a szitu?, hanem a kora is, illetve valószínűleg egyéb tényezők. érdekes például, hogy hangsúlyozod, türelmes, toleráns ember vagy. talán ez a kapcsolat nagyon próbára tesz e téren? Szerelmes vagy egyáltalán? Nem sok közös van Bennetek, de nagyon "megkedveltétek egymást" - ez számomra fokozott óvatosságot tükröz - ami meglehetősen ellentmond annak, hogy ilyen gyorsan összeköltöztetek. Tulajdonképpen mennyire komoly ez a kapcsolat?
2009. nov. 10. 20:52
 7/32 A kérdező kommentje:
Én nem a gyerekeimmel élek, csak hetente találkozok velük. Lehet, hogy később változhat valamit, a dolog? Mert arra tudok gondolni, hogy még ő is gyereknek érzi magát és csak ezért volt ez a reakciója így elsőre.
2009. nov. 10. 20:55
 8/32 A kérdező kommentje:
Komolynak érzem, mert ő is velem akar lenni és én is, teszünk egymás kedvébe és elég gondoskodónat tűnik velem szembe. Nekem még van lakásom, mert eladás alatt van még ami közös a feleségemmel. ő albérletben lakik és én hozzá költöztem.
2009. nov. 10. 21:02
 9/32 anonim ***** válasza:
65%
10-20 év és beleszokik.
2009. nov. 10. 21:06
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy túl korán költöztetek össze! A barátnőd valószinű még nem is tud gyerekről gondolkozni, vagy nem is akar. Ha együtt maradnátok és lenne egyszer egy közös gyermeketek, akkor szenvednék csak meg igazán a te korábbi házasságodból születetettek. Ez a viselkedése semmiképp sem tenné előttem kedveltté magát, sőt! Rövid uton elköszönnék tőle, hiszen találhatsz olyan lényt /asszonyt/, aki boldogan megismeri és akár szereti is a gyerekeidet.
2009. nov. 10. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!