Lehet, hogy túl fiatal hozzám a barátnőm?
Figyelt kérdés
34 évesen válófélben vagyok. 3 hónapja megismerkedtem egy 23 éves lánnyal, akivel nem sok közös van bennünk, de szerintem nagyon megkedveltük egymást és 2 hónapja már össze is költöztünk. Általában nyugodt és türelmes ember vagyok, ami nála nem nagyon jellemző. Úgy gondolom a kapcsolat alapja az, hogy tolerálunk a másiknak. Van egy kis bibi és nem tudom mit tegyek. Van két kisfiam (5,8 évesek).Jönnek az ünnepek és felvetettem neki, hogy találkozhatna a fiaimmal, de kijelentette, hogy ő nem akarja megismerni a gyerekeimet. Mit is tehetnék, talán szakítanom kellene vele? Vagy. Még adjak időt ennek a kapcsolatnak.2009. nov. 10. 20:41
1/32 anonim válasza:
én 22 éves nő vagyok, 2 gyerekem van. De ha nekem valaki azt mondaná, hogy nem kíváncsi a gyerekeimre, arra én sem vagyok kíváncsi.
Minél előbb lépj ki ebből a "kapcsolatból", nincs jövőtök, ne húzzátok egymás idejét.
2/32 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, hogy hogyan érzel, majd ha nagyon félvállról veszi azt ami neked fontos, a gyerekeidet akkor hagyd ott. De előtte beszéljétek meg mindenképp! Mond el neki, hogy te szereted őt, de a gyerekeid is fontosak meg valami ilyesmit...
3/32 anonim válasza:
Már miért is ne? Az a lényeg hogy boldogok legyetek!
4/32 anonim válasza:
Még magad se tudod, összejön -e tartósan a kapcsolat, vagy mi lesz. Miért kellene a gyerekeket belekeverni, kitenni őket az anyuka-utóddal való találkozásnak, és majd az esetleges elválásnak. Bizomy nem lesz könyű dolgod, elosztani magad a gyerekeid és az új barátnő között. Hozzád nem lenne túl fiatal a 23 éves lány, viszont valószínüleg súlyos neki téged családapának, és nem egy független vidám fickónak látni. Nem várhatod tőle, hogy felvállaljon a gyerekeiddel együtt, ha nem akar. Vannak olyan nők, akik ezt örömmel megtennék, de ez a jelenlegi, úgy látszik, nem olyan. Nem várhatod, hogy más legyen, mint amilyen.
5/32 anonim válasza:
hát ebből a reakcióból ítélve elég gyerekes a barátnőd.egyébként hogyhogy még nem találkozott a gyerekeiddel ha már 2 hónapja együtt is életek? azóta nem voltak nálad a gyerekek? na mindegy , a lényeg az , hogy mondd meg neki , hogy a gyerekeid az életed részei és bizony valószínű két hetente ott is lesznek nálad és jobb ha ebbe belenyugszik. Ha ezt nem képes elfogadni akkor nem vagytok egymáshoz valók.
6/32 anonim válasza:
Szerintem nem vészes a korkülönbség, bár az összeköltözést egy hónapos ismeretség után én korainak gondolom. Úgy jön le a soraidból, hogy a kétségeidet nem csak az okozza, hogy a lány nem akar a fiaiddal találkozni (mi lehet az oka? féltékenység? vagy fura neki, új számára a szitu?, hanem a kora is, illetve valószínűleg egyéb tényezők. érdekes például, hogy hangsúlyozod, türelmes, toleráns ember vagy. talán ez a kapcsolat nagyon próbára tesz e téren? Szerelmes vagy egyáltalán? Nem sok közös van Bennetek, de nagyon "megkedveltétek egymást" - ez számomra fokozott óvatosságot tükröz - ami meglehetősen ellentmond annak, hogy ilyen gyorsan összeköltöztetek. Tulajdonképpen mennyire komoly ez a kapcsolat?
7/32 A kérdező kommentje:
Én nem a gyerekeimmel élek, csak hetente találkozok velük. Lehet, hogy később változhat valamit, a dolog? Mert arra tudok gondolni, hogy még ő is gyereknek érzi magát és csak ezért volt ez a reakciója így elsőre.
2009. nov. 10. 20:55
8/32 A kérdező kommentje:
Komolynak érzem, mert ő is velem akar lenni és én is, teszünk egymás kedvébe és elég gondoskodónat tűnik velem szembe. Nekem még van lakásom, mert eladás alatt van még ami közös a feleségemmel. ő albérletben lakik és én hozzá költöztem.
2009. nov. 10. 21:02
10/32 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy túl korán költöztetek össze! A barátnőd valószinű még nem is tud gyerekről gondolkozni, vagy nem is akar. Ha együtt maradnátok és lenne egyszer egy közös gyermeketek, akkor szenvednék csak meg igazán a te korábbi házasságodból születetettek. Ez a viselkedése semmiképp sem tenné előttem kedveltté magát, sőt! Rövid uton elköszönnék tőle, hiszen találhatsz olyan lényt /asszonyt/, aki boldogan megismeri és akár szereti is a gyerekeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!