Úgy érzem neheztel rám, most mit tegyek?
A hétvégét a párommal töltöttem... mivel egyetemisták vagyunk és nem egy városban ezért 2-3 hetente találkozunk(vagy Ő jön vagy én megyek) már több mint két éve együtt vagyunk, nem újkeletű a dolog...Nagymamám akit egyebkent nagyon nagyon szeretek és tisztelek azóta nem áll szóba velem, kerül, telefonon sem hajlandó beszélni velem, ha hivom fel se veszi:( erkölcsetelen dolognak tartja (gondolom) és azt hiszem "csalódott bennem"...
pedig tényleg nem fűvel-fával meg ilyensmi...sőt Ő az első az életemben akit tényleg szeretek...már terveztünk eljegyzést is...bánt mert nem tudok mit tenni, hazudni pedig nem akartam neki.
mit tegyek? nem tudok erről bszélni Vele mert hába mondom...vagy hiába mondanék, tehetnék valamit?
nekem fontos, nem akarom elvesziteni nagymamám szeretetét...de igy elfogom:(
otletek?
19-L
koszi a valaszod...
az a baj a szuleim sem "tapsolnak" oromukben...annyira nehez mindenki ugy tulreagalja a dolgokat:(
nem veszem el az idot mivel haza menni ugysem tudnek mivel messze lakom...amikor viszont hazamegyek akkor veluk vagyok 9o% ban...
ugy erzem nem ez, sokkal inkabb a "mit szolnak masok szindroma"
Akkor ülj le magad a nagyival és beszélgess vele erről. Mondd el, hogy mennyire szomorú lennél, ha megszakadna az a szoros kapocs, ami kettőtök között van! Nagyon szereted őt, de nagyon szereted a barátodat is, ezért egyikükről sem vagy hajlandó lemondani:)
Meséld el, hogy ma már az a természetes ahogy ti alakítjátok a kapcsolatotokat (együttélés stb.) és butaság volna emiatt haragszomrádot tartani! Hajrá, csak ügyesen:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!