Megőrülök anyám elveszi a pénzem mit csináljak?
Az van hogy most összegyűlt egy pár tízezres egy keveset elköltöttem de amikor elvagyok otthonról anyám fogja magát bejön a szobámba feltúr mindent a pénzemér elveszi és amikor nézem,megszámolom nincs meg x-ezer forint akkor jelenti be hogy ő azt elvette
(Egyébként nem is adja vissza)
Hová rejtsem el a pénzem? Tippek? Trükkök?
szekreny hatuljara felragasztani boritekban
fiok aljara ugyanigy felragasztani
A helyedben tennék a megszokott rejtekhelyre egy borítékot, benne wc-papírral (hogy legyen vastagsága), meg egy cetlivel, hogy "Anya, menj ki a szobámból. Nem szégyelled magad?"
Hol tartod most? Nem tudom, milyen a szobád, milyen bútorok vannak, de ha ilyen széles a függönykarnisod, oda is el lehet rejteni.
Bankszámlát nem tudsz nyitni, amíg nincsen rendszeres kereseted, csak ha van valaki, aki jótáll érte, hogy a kezelési költséget kifizeti, amikor összejön egy kisebb tartozás belőle. Szóval valószínűleg anyád nélkül nem nagyon menne.
Jó ötleteket kaptam köszönöm :)
14!!! IGAZAD VAN tényleg nagyon önző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!