Anyám idióta hangokat ad ki a gyerekemnek. Mintha nyávogna vagy sipítozna. Szegény jót akar, de a túlzott gügyögéstől megőrülök. Vagy a babának erre van szüksége, neki jót tesz az értelmi fejlődésének? Vélemények?
régen amikor mi voltunk gyerekek ez volt a szokás hogy ugyuri bugyuri meg ciróka maróka meg utyuli és mi is felnőttünk...
szerintem se tesz jót de nem a gyereknek árt hanem az én fejem durran szét ha ilyet hallok.
ártani nem árt érzi hogy szeretik.
Pontosítok: túlzottan dallamosan beszél neki, kb 4 skálát is lenyom vele, de általában a magasban.... Sírógörcsöm van ha meghallom!!! Énekelget is neki, aranyos hogy így szereti és foglalkozik vele, de ha látná magát kívülről, lehet elsüllyedne. Mint egy idióta.
Nem akarom hogy hülyegyereket csináljon az édi kisfiamból.
Az anyósom pöszít a gyereknek mindig, nem értem, hogy miért?! Meg akarom nézni, hogy leszokik-e róla, mert elég keveset látja, 2hetente egyszer, de ha marad a szokása megmondom neki, hogy nem kéne.
"Kisz huncutok vagyunk, ugye kiszunokája a nadmaminak, uculupuculu"
grrrrrrrr
ez jooo kisz huncutok vagyunk :D
mintha a gyuruk urabol jott volna a szoveg :D
utolsónak : igen nekem is beugrott csak nem akartam gonosz lenni..
DRÁGASZÁGOM.....
"Kisz huncutok vagyunk, ugye kiszunokája a nadmaminak, uculupuculu"
:-DDD
Nem akartam gonoszkodni!!!
Az anyosom meg mindig ugy beszel a lanyommal mint egy utszelivel....akkor inkabb gugyogne idiotan.... pedig azt is utalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!