Legyke kedves, vagy nyugodtan mutassam ki mit érzek?
Szerintem az sosem szül jó vért, ha az ember olyannak mutatja magát amilyen nem. Direktbe nem kell ellenségeskedni, de nyalizni sem.
Az egyetlen jó megoldás: véd- és dacszövetség a pároddal. Az a lényeg, hogy ő legyen azzal tisztában, hogy miben mesterkedik az anyja és legyen benned biztos és legyen önmagában biztos, hogy szeret és bízik benned. Ez az egyetlen védelem a rágalmak, intrikák ellen.
Ne hagyd magad,itt szép szóval semmit sem fogsz elérni,viszont ha felveszed a kesztyűt,lehet hogy hamar rájön,nem érdemes fúrnia téged...
A helyzet akkor sem lesz jobb (valószínűleg),de legalább nem b@szogat majd állandóan.
Nekem legalábbis ez a taktika jött be :)
Kitartás
Szia!
Ha a párod is így szeret , nem sokáig fogja ezt eltűrni. Ha a mama pici fia, akkor meg talpalhatsz Te bármennyit, nem sokat fogsz vele elérni. Ergo. Vagy elköltöztök ketten valahova (pl. albérlet vagy hozzátok) vagy ne ölj bele több energiát ebbe a kapcsolatba!
Felesleges felvenned a kesztyut ellenuk! Okos enged, szamar szenved:) En a helyedben mar reg leleptem volna egy ilyen tars mellol, aki nem kepes megvedeni.
Te tonkreteszed magadat (hiszen mar faj a gyomrod!!!) anyosod miatt??? Miert van neked erre szukseged? Miert nem tud a parod megvedeni? Igy akarsz az egesz eletedben elni? Ha neked jo, akkor maradj. Ha nem jo, akkor keress uj ffi-t magadnak, en mar reg megtettem volna.
Ne haragudj, de senki mas nem tud valtoztatni, csak te! Ne vard meg amig teljesen tonkreteszik az egeszsegedet, inkabb hagyd ott oket es elj! Szeresd magadat, es merjel lepni! Szukseged van neked gyomorfekelyre es mas gyomor betegsegekre? Ha igen, akkor nem tudlak sajnalni.
Csatlakozom az elöttem válaszolókhoz, csak kérdezném: a férjed mitől fél, hogy anyuci kipi.csázza, vagy szobafogságra ítéli?
Ha ennyire tutyi-mutyi hogy ilyen éles helyzetben sem tud a talpára állni és kiosztani a jóanyját, hátha észerevenné magát, meg testvérét, akkor mit vársz tőle? Te szenvedsz, rettegsz, lassan kikészülsz, ő meg fél? na ez röhej. Ez nem pasi.
Engem is a pasid reakciója lepett meg. Esetleg otthon megbeszélhetnéd vele, hogy neked ez milyen rosszul esik, hogy nem áll ki melletted ha neked van igazad (mint ebben az esetben). Amúgy én felvenném a harcot, nem tudnék jópofizni egy (két) ilyen emberrel.
De először a Pároddal tisztázd. Aztán meg fel a kesztyűt.
Nekem nem szimpatikus a harciaskodás. Bosszú bosszút szül. Gondold meg Assissi Szent Ferenc imáját. "Uram tégy engem békéd eszközévé". Tehát kerüld őket, de ha mégis találkozol, legyél a magad természetességében, mutass jó példát. Viszont a lényeg ez: Te legyél tudatában, hogy az igazság nálad van. Nem kell félned a vádaskodásoktól. Nem érint meg téged. Legyél felülemelkedett.
Ha látják, hogy nem vonzódsz a civakodáshoz, előbb vagy utóbb megszelidülnek, és szeretni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!