Mit tegyek? Hogyan mutassam be sokadszorra az 1. barátomat?
Figyelt kérdés
A barátomat több mint fél év együttlét után most először fogom hazavinni (vidéki vagyok). A szüleim elég furák, olyan mintha nem akarnának tudni erről az egészről. A szaliavin és a ballagáson már taliztak vele de le se vágták h mi van, pedig nem sűrűn mutogattam be nekik fiúkat. Vagyis hogyan közöljem ezt úgy anyával, h majd a későbbiek során ne kelljen hülye aggodalmas kérdésekre válaszolnom??? Mert teljesen fel tud húzni rövid időn belül a természetével... ):2011. máj. 30. 22:39
1/12 anonim válasza:
Bemutattad akkor őket egymásnak, vagy csak "ott volt"? Hogy történt, kicsit zavaros.
2/12 anonim válasza:
anya, apa, ő itt a barátom pityu, már láttátok a szaliavin meg a ballagáson, de akkor nem volt alkalmam bemutatni nektek őt. pityu, ő itt az anyukám, szólítsd mamának. ő meg az apukám, alias papa. :)
3/12 anonim válasza:
Második :D :D :D
Én sem írhattam volna le jobban :D.
L/24
5/12 anonim válasza:
"szaliavi, taliztak, le se vágták"... :D
Milyen gonosz anyukád van, hogy aggodalmaskodik és kérdez XD
6/12 anonim válasza:
Második :D:D:D
Egyébként mi az a szaliavi?
8/12 anonim válasza:
pff...köszönöm a magyarázatot!:)
9/12 anonim válasza:
A szaliavit nekem is sok időbe tellt értelmezni:P Előszőr vmi szalmonellának olvastam :D
10/12 anonim válasza:
Jah és a válasz a kérdésedre: Szóval csak simán mutasd be pityut! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!