"Ciki" ha anyósom egy-két dologról tud?
Mivel nem meséltél részleteket így semmi ciki nincs benne
Vagyis nem tud "egy-két" dologról csak arról hogy szoktatok szerelmeskedni ami meg természetes :)
Nem ilyen "szemérmesek", csak az anyjukkal szemben! A barátai előtt nyilván nem titkolná el, hogy éppen mit csinált, de az anya az más, mint a haverok! Általában az anyák féltékenyek a fiaikra (akárhány éves is a fiú!!!), ezért a fiúk nem is beszélgetnek ilyen témáról az anyjukkal! Ezt sajnos a feleségek/menyek nehezen vagy egyáltalán nem értik meg! Ebből adódik az, hogy a nők és az anyósaik között általában sok a konfliktus. (A férfiak és az anyósaik között ritkán van nézeteltérés!)
Remélem segítettem!
41/Ffi
Én leendő anyós vagyok, és szerintem sem ciki. Természetes dolog, és így veszitek elejét a további kérdezősködésnek. Nem kell kitárgyalni a dolgokat, de ez amit írtál a legjobb megoldás volt.
Ja és nem vagyok féltékeny a fiamra (lányomra sem), örülök az ő boldogságuknak.
Nem ciki. A párod is lett valahogy, úgyhogy pont az anyós előtt nem kell szemérmeskedni. Persze, ha a párod egyébként is szemérmes az anyukájával szemben, akkor neki lehet kellemetlen, de hidd el, az anyukája nem csinál ebből ügyet, csak ezt nehéz elhinnie a párodnak. :)
Egyébként meg teljesen természetes dologról van szó, amiben akárhogy is nézzük, semmi "ciki" nincsen. Emberből vagyunk, anyósod is, aki egyébként is sejtette, hogy éltek nemi életet, úgyhogy új információt nem kapott. :)
Hogy szemérmesek-e a férfiak? Szerintem többé-kevésbé annyira, mint a nők. Csak példaként:
Anyukámék elég hangosak, olyan olasz-jellegű család vagyunk. Szabad szájúak, ahol az ízlésesség határain belül szóba kerül ritkán a szexualitás is (persze a privát életünk, az a privát életünk, arról nem számolunk be a famíliának). A párom ilyenkor felszabadultan hülyéskedik, bekapcsolódik a beszélgetésbe.
Míg az ő szülei nyugodtabbak, sose kerül szóba a szexualitás, még humor területén sem. Ha mégis, akkor gyorsan továbbterelődik a szó. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy a környezet és a társaság is igencsak meghatározza, hogy mennyire vagyunk szemérmesek... :)
Nem ciki. Bár a férjed tényleg elég szemérmesnek tűnik. Pedig mit gondol, az anyja azt hiszi, hogy ti szűzi életmódot éltek odahaza, erényövben? :-)
De legközelebb ti is jobban jártok, ha erre az időre kihúzzátok a vonalas telefont, kikapcsoljátok a mobilt. Nálunk mindig ez az első mozdulat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!