Az Anyósom helyettem intézkedik és én nem is tudok a dologrol. Mit tegyek? Nem lehet vele birni!
Az történt hogy én nem dolgozom .Az én szüleimnél lakunk mert épitkezés alatt vagyunk!!Az én szüleim mindenben segitenek és ők állják a kaját a rezsit mindent csak hogy a férjem keresete a házba menjen!Anyosom semmiben nem segit nekünkmégis kisebb lépésekben bele akar szolni mindenbe!
Van egy munkahely amire anyosom a tudtom nélkül feliratott engem!Tegnap szólt hogy ő engem feliratott!Ez olyan munkahely hogy kell érettségi!Nekem ez nincsen meg mert földrajzbol megbuktam!Ezért már korapeta tanárral is beszélt hogy majd oda fogok járni!És most azt akarja hogy mivel nincs érettségim aláirjak egy papirt hogy megcsinálom még idén az érettségit és majd utánna megyek dolgozni!
Én ezt nem akarom!!!!!De hiába mondom neki mennék én dolgozni de nemirok ilyen papirt alá!Mivan ha nemsikerül vagy ilyenek!Az a lényeg hogy anyosomnak ezt mondhatom!aztmondta a nőnek hogy én igyakarom!nemtudom mit tegyek!Nem az a baj hogy szolt állás ügyben hanem hogy a hátam mögött intézkedik és én csak aztán tudom ezt meg!Nemszoktunk hozzájuk menni csak havonta ha 1 szer megy a férjem!Mindenben hazudni szokott és elmásit mindent !ami tény hogy jo beszélőkéje van ésha sirni akar tud sirni is!ezt ő mindta!!!!
Tudom neki az szurja a szemét hogy a ksifia dolgozik énmeg nem!!!!!!!De a fia se akarja hogy dolgozzam mert babát szeretnénk ami sajna eddig nemjött ezért orvosolnak meg minden egy munkahelyre mindig kell menni énmeg csomoszor nemtudnék!
de ezt anyosomék namtudják mert ezt is kipletykálnák!Még a férjemet sajnálnák hogy ilyen nött mett el!
Ha a férjem beszél vele azsem birvele!olyan szépen megmagyaráz mindent!
Volt egyszer hogy kitalálta hogy az én szüleim meg ő vegyenek hitelre nekünk egy kocsit!hát vettünk is!anyukámék mindvégig fizették a kocsi havi részletét de ő 5. honapnál aztmondta ne fiam monstmár van munkahelyed fizesd te mert igyvolt megbeszélve!!!!!!Szemrebbenés nélkül hazudott pedig férjem is énis ezt halottunk mikor mondta hogy kocsit vesz nekünk és a felét fizeti a másikfelét az én szüleim és akkor a szülöktől kapunk normális autot!És letagadott mindent aztmondta félre lett értve!de ebben nemvolt semmi félreértendő!
meg volt hogy aztmondta ad nekünk 600.ezret mert hitelt vesz fel és kössük meg a vállaskozokkal hogy kezdják el a házat épiteni mert ő enyi pénzt ad 2 honap mulva!mégjohogy mondtam hogy nem csak ha it a pénz!hát adott de 200ezret!ha most belevágok akkor seggre ülök!
Szóval hihetetlen nemondom világ legroszabbja de kibeszél engem meg ilyesmi!ugy viselkedik mindta ő tartana el minket!mit tegyek?berszéljek vele?mert mikor leálitottam tegnap mintha mitse mondtam volna kzdte előröl!De ő nem kiabálva beszél szépen türelmesen!!!!!!Szóval nemtudom vagy férjemnek mondjam álitsa le?
Uhhh, azért vigyázni kell ezzel. Hisz nem a gyereke vagy!
Említsd meg a férjednek ezt a dolgot. Neked vannak szüleid, akik becsületben felneveltek. Lesz munkád, amikor találsz egy olyat, ami megfelel NEKTEK. Ha a férjed nem szól érte, hogy jelenleg nem dolgozol, akkor nincs gond.
A másik.
Muszáj ezt szépen megbeszélned a férjeddel, mert ahogy így olvasom nagyon erőszakos az anyukája és gondolom így nevelte őt is - mármint, hogy fogadja el ezt tőle, de neked nem kell. Ti már egy másik család vagytok, ha így jó nektek, akkor így jó.
Ezt el kell fogadni. Te pedig csinálj úgy, mintha nem foglalkoznál azzal, hogy ilyen. Vedd figyelmen kívül a rendezkedéseit. Szó nélkül inkább, a mama felé. Előbb utóbb rájön, hogy veszett fejsze vagy;) (bocsi). Ne lelkizz rajta, a fontos, hogy a férjeddel szépen meg tudd beszélni. És a szépen van a hangsúly, mert ugye te sem szeretnéd, ha most meg az következne, hogy ellene neveled a fiát?
Ne haragudj, de nekem nagyon linknek tűnik az anyósod. Azt már gondolom, megtanultátok, hogy anyagi ügyekben ne kérjetek tőle segítséget és ne adjatok arra, hogyha ígér valamit.
Sajnos a hátad mögötti intézkedésben is csak a párodra és magadra hagyatkozhatsz. Meg kell neki szépen mondani, hogy köszönöd a segítségét, nem kéred ez ügyben, majd ha valami kell megcsinálod. Tedd hozzá, hogy tudod, hogy segíteni akar és ezt nagyra tartod, de te majd ezt elintézed, mert ez téged zavar.
Remélhetőleg megérti és meg sem fog sértődni. Valóban lehet, hogy segíteni akar, de valószínű, hogy ez nem mindig sül el jól.
Légy türelmes, de határozott és udvarias, hiszen tényleg úgy néz ki, hogy csak segíteni akar, nem pedig lejáratni téged a hátad a mögött.
A férjemmel nincs gond!őt inkább a mamája nevelete!Nagyon jo férj de ő nemnagyszájú nemszeret megbántani senkit ugybeszéli meg a dolgokat hogy senkinek ne legyen benne sérelme de ez sajna anyosomnak kevés!
Dehogy nem szeretnék munkát!lenne is egy a de 3 müszak a férjem nem enged!idén költözünk a házba igazából .Hát anyagiakbol igazábol nemlenne muszály elmenni dolgozni mert igazából kijönnénk a férjem fizetéséből csak most a házat csináljuk!De nemis ez!elmennék én dolgozni de oda ahol nemkell sumákolni hogy majd leteszem azt az iskolát!
Persze énsem örülnék ha fiam neje nemdolgozna!De akkor is mijoga van neki intézkedni?ő namnagyszáju anyos hanem kedves de nagyon sunyi!Lehet nemkellene ennyire nagydobra vernem ez igaz!csak már a sok hülyesége felhalmozodott!Már többször volt ilyen!Csak nehogy bajba keverjen egyszer ezzel!
nekem sincs munkam, es babaprojecten dolgoztunk.
en azert letettem egy angol nyelvvizsgat, es csinaltam magamnak munkat, igaz, hogy 40 ezret keresek havonta vele, de legalabb csinalok valamit.
mindamellett en is sokat jarok orvoshoz, volt, hogy 12 orat voltam a korhazban, volt, hogy reggel is bementem, meg este is, minden nap jarnom kell, mégis.
amugy nekem egyszer csinalt ilyet az aposom, es en nagyon szepen megbeszeltem vele, hogy mi a jo, es elmondtam, hogy tudom, hogy jo szandekbol csinalta, de akkor is en tudom, hogy mi a jo. (mondjuk o gyengebbet muvelt, megkerdezte szeretnem e, ha az anyos par napra idekoltozne, mert biztos nem birom a dolgokat, mondtam nem, mert nagyon jo, hogy kettesben elunk a parommal, birom. es a parom nem tudott rola, hogy elutasitottam, es mar megbeszeltuk, es talalva lett neki is, es o beleegyezett, egy napig maradt is, de amikor mindenki osszegyult az elso nap utan este, en mondtam, hogy ez igy nem lesz jo, en is meg lettem kerdezve, es nemet mondtam, es tudom, hogy joszandek meg minden, de nekem ez nem kell)
amugy az iskolat ajanlom, foleg, ha babaproject, mert nagy pocakkal sokkal rendesebbek a tanarok, legalabbis a csoporttarsaimmal, akik terhesek voltak, azok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!