Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az Anyósom helyettem intézkedi...

Az Anyósom helyettem intézkedik és én nem is tudok a dologrol. Mit tegyek? Nem lehet vele birni!

Figyelt kérdés

Az történt hogy én nem dolgozom .Az én szüleimnél lakunk mert épitkezés alatt vagyunk!!Az én szüleim mindenben segitenek és ők állják a kaját a rezsit mindent csak hogy a férjem keresete a házba menjen!Anyosom semmiben nem segit nekünkmégis kisebb lépésekben bele akar szolni mindenbe!

Van egy munkahely amire anyosom a tudtom nélkül feliratott engem!Tegnap szólt hogy ő engem feliratott!Ez olyan munkahely hogy kell érettségi!Nekem ez nincsen meg mert földrajzbol megbuktam!Ezért már korapeta tanárral is beszélt hogy majd oda fogok járni!És most azt akarja hogy mivel nincs érettségim aláirjak egy papirt hogy megcsinálom még idén az érettségit és majd utánna megyek dolgozni!

Én ezt nem akarom!!!!!De hiába mondom neki mennék én dolgozni de nemirok ilyen papirt alá!Mivan ha nemsikerül vagy ilyenek!Az a lényeg hogy anyosomnak ezt mondhatom!aztmondta a nőnek hogy én igyakarom!nemtudom mit tegyek!Nem az a baj hogy szolt állás ügyben hanem hogy a hátam mögött intézkedik és én csak aztán tudom ezt meg!Nemszoktunk hozzájuk menni csak havonta ha 1 szer megy a férjem!Mindenben hazudni szokott és elmásit mindent !ami tény hogy jo beszélőkéje van ésha sirni akar tud sirni is!ezt ő mindta!!!!

Tudom neki az szurja a szemét hogy a ksifia dolgozik énmeg nem!!!!!!!De a fia se akarja hogy dolgozzam mert babát szeretnénk ami sajna eddig nemjött ezért orvosolnak meg minden egy munkahelyre mindig kell menni énmeg csomoszor nemtudnék!

de ezt anyosomék namtudják mert ezt is kipletykálnák!Még a férjemet sajnálnák hogy ilyen nött mett el!

Ha a férjem beszél vele azsem birvele!olyan szépen megmagyaráz mindent!

Volt egyszer hogy kitalálta hogy az én szüleim meg ő vegyenek hitelre nekünk egy kocsit!hát vettünk is!anyukámék mindvégig fizették a kocsi havi részletét de ő 5. honapnál aztmondta ne fiam monstmár van munkahelyed fizesd te mert igyvolt megbeszélve!!!!!!Szemrebbenés nélkül hazudott pedig férjem is énis ezt halottunk mikor mondta hogy kocsit vesz nekünk és a felét fizeti a másikfelét az én szüleim és akkor a szülöktől kapunk normális autot!És letagadott mindent aztmondta félre lett értve!de ebben nemvolt semmi félreértendő!

meg volt hogy aztmondta ad nekünk 600.ezret mert hitelt vesz fel és kössük meg a vállaskozokkal hogy kezdják el a házat épiteni mert ő enyi pénzt ad 2 honap mulva!mégjohogy mondtam hogy nem csak ha it a pénz!hát adott de 200ezret!ha most belevágok akkor seggre ülök!

Szóval hihetetlen nemondom világ legroszabbja de kibeszél engem meg ilyesmi!ugy viselkedik mindta ő tartana el minket!mit tegyek?berszéljek vele?mert mikor leálitottam tegnap mintha mitse mondtam volna kzdte előröl!De ő nem kiabálva beszél szépen türelmesen!!!!!!Szóval nemtudom vagy férjemnek mondjam álitsa le?

2009. márc. 4. 15:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Szia, neked super csaladod van, gratula nekik, de nem neked!!! Te eleg lusta vagy, mi az, hogy tudod, hogy kellene tanulnod, de most nincs idegzeted? Nem igy mukodik am az elet! Eltartatni magadat! Hat, en nem tudom. Szerintem ez nem jo dolog.

Se tanulni nem akarsz, se dolgozni. Ne fogjal mindent valakire ra, mindenki hibas, csak te nem? Anyosod a suli es a munka keresese miatt, a ferjed hibas nem enged el 3 muszakba dolgozni? Jaj, ne viccelj mar! Neked tetszik ez a lusta eletmod. Orulj, hogy nincs meg gyereked, tudnal dolgozni 3 muszakba legalabb. Par evig dolgozol, akkor nemcsak gyest, hanem gyedet is kapnal az allamtol. Nem mindegy am! Es az onbecsulesednek, es a penztarcadnak, es mindennek!

Szoval, en azt tanacsolom neked, ha a sulihoz nincs kedved mar, menjel el dolgozni, ne fogd ra a ferjedre, hogy nem enged. Ez hulyeseg. Neki is es mindenkinek jo lenne, ha dolgoznal.

Amugy tedd ossze a ket kezed mindennap, hogy ilyen szereto csaladod van.

Anyosodnak meg igaza van. Nekem se kellene ilyen meny, mint te vagy, mar megbocsass! Meg jo, hogy intezkedik, csak te lusta vagy, es neked nem tetszik, hogy valamit csinalnod kell! Ez az igazsag, akarmennyire is faj.

2009. márc. 4. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Ne haragudj, de egy kicsit gondolkodj...Rendben van, hogy jól keres a férjed most, de honnan tudod, hogy mi lesz egy-két x év múlva? Gondolom hitellel építkeztek, azt törleszteni is kellene ám... Férjem nagyon jól keres, én sem kerestem rosszul, most tgyást kapok, de így sem merünk még belevágni hitelbe. Itt a kisbabánk, és itt van sajnos a válság is. Mert most jól állunk, kényelmesen élünk, de mi van, ha történik valami? Jó, tudom, így sosem lesz házunk, nyilván mi is bele fogunk vágni, de el sem tudom képzelni, hogy ti hogy tudtok így nyugodtan aludni és még babán is gondolkodni...vagy majd anyudék eltartanak, ha a férjed már nem fog olyan jól keresni? És igenis, ha van munka, annak örülni kell - főleg amikor százasával bocsátják el az embereket - el kell vállalni. És igen, anyósod lehet, hogy nem a legjobb módját választotta az intézkedésnek, de szerintem csak segíteni akar nektek...
2009. márc. 4. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

Először is, ha azt szeretnéd, hogy felnőttként kezeljen bárki, viselkedj úgy.

Másodszor, ha valaki arra ösztökél, hogy tanulj, fejezd be az iskolákat, azt ne vedd támadásnak, inkább segítségnek fogadd el.

Már megbocsáss, de szánalmas a helyesírásod, gondolom, nem csak a földrajzzal voltak gondjaid az iskolában. Érdemes lenne ezen a téren is továbbképezni magad, elvégre a saját gyerekeidnek se árt, ha az anyukájuk tud segíteni a tanulásban legalább az első években.)

A helyedben elgondolkodnék, hogy "mit tudok letenni az asztalra", mi az, amire vittem eddigi életem során és nem másoktól kérném számon, hogy adnak-e pénzt a házam befejezésére, vagy vesznek-e nekem autót?

Az anyósodat nem minősítem, de valószínűleg én is nagyon szomorú lennék, ha bármelyik fiam ilyen gyenge képességű feleséget választana magának, mint te.

2009. márc. 4. 19:45
 14/16 A kérdező kommentje:
hitelünk nincsen mert volt pénzünk ahhoz hogy épitkezzünk!!!és nem a szülök adták!Na mindegy veszekedni nem akarok!hiába irom le akkor sem értitek teljesen mert nem lássátok csak amit leirok de az meg kevés!Amúgy nem vagyok lusta!Szoktam dolgozni de nem olyan állásom van amivel bevagyok jelentve csak kb 40.000ft ot keresek havonta. Végzettségem is van elvégeztem masszőr tanfolyamot!.Na de mindegy !Látom sokféle ember van mindenkinek más és más a véleménye!
2009. márc. 4. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Menj el a céghez ahová anyósod beajánlott, és mondd el nekik hogy a hátad mögött intézkedett anyósod. Így talán rájön, hogy semmi joga ahhoz amit csinál.

Nem értem, miért gondoljátok, hogy az anyósnak igaza van. Akkor a meny miért nem csinálhatja ugyanezt??? Miért van több joga az anyósnak? Azért mert a pici fiacskáját még mindig kézen kell fognia? Hallottatok már az EGÉSZSÉGES LEVÁLÁSRÓL??? Ennek mondjuk legkésőbb a huszonéves kor elején meg kellene történnie. Sokszor az anyucika az akadály, mert képtelen elengedni a kis drágáját. Nem is értem. (pontozzatok le anyósok, és kisfiús anyukák!!!! :D

)

Az iskolában viszont igaza van, az érettségit minél hamarabb tedd le, mert onnan már bármit tanulhatsz ha akarsz, és szinte minden alap munkahelyhez kell érettségi. üdv.: ili

2009. márc. 4. 22:57
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. márc. 5. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!