Feleségemnek őrült ötletei támadnak! Ez normális mindenki így gondolkodi vagy én gondolom, hogy ez már sok?
5 éve alkotunk egy párt és 3 éve már hivatalosan a feleségem. A kapcsolatunk "zavartalan" volt kivéve néhány veszekedést. Egy 2 hónapja azonban a párom furcsa és egyben érdekes kérésekkel/kérdésekkel áll elő. Nem tudom, hogy esetleg a babavárás függhet tőle, ugyanis a feleségem terhes és ezzel kapcsolatban is előforfultak elő kérések. Lehetséges, hogy a várandosság miatt történik mindez?
35/F 29/N
Ez igencsak nyugtalanító.
Nekem még viccnek is rosszul hangozna, hogy a gyerekemet a tűzhely által okozható rossz dolgoknak kitegyem.
Nevek:
Virág (na jó, csak mert az én nevem is Virág :) )
Ágnes
Réka (Bár akkor a beceneve cukorrépa lenne...)
Emma
Tímea
Abigél
Layla
Tamara
Zsófia
Petra
Lilla (amit "eredetileg" választottatok)
Luca
Nekem ezek a nevek tetszenek. Csak példákat írtam, hátha tetszene valamelyik :)
Ám mivel az én körömben nincs terhes, ezért ebben nem tudok segíteni nagyon. Arról viszont már hallottam, hogy amikor terhes egy nő valamikor az agya úgymond kikapcsol, és mindenféle hülyeséget kitalál, majd amikor úgymond észhez tér, akkor meg az a baja, hogy minek van ez így.
12/L
Nektek komolyan aranyos, hogy a tűzhely közelébe akarja rakni a gyerek ágyát?
Ezek szerint nálam mentek el otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!