Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségemnek őrült ötletei...

Feleségemnek őrült ötletei támadnak! Ez normális mindenki így gondolkodi vagy én gondolom, hogy ez már sok?

Figyelt kérdés

5 éve alkotunk egy párt és 3 éve már hivatalosan a feleségem. A kapcsolatunk "zavartalan" volt kivéve néhány veszekedést. Egy 2 hónapja azonban a párom furcsa és egyben érdekes kérésekkel/kérdésekkel áll elő. Nem tudom, hogy esetleg a babavárás függhet tőle, ugyanis a feleségem terhes és ezzel kapcsolatban is előforfultak elő kérések. Lehetséges, hogy a várandosság miatt történik mindez?

35/F 29/N

2013. okt. 7. 20:27
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Amikor kérdeztem, hogy ez most komoly akkor rávágta az igent, de fogok vele beszélni.
2013. okt. 7. 21:12
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

Ez igencsak nyugtalanító.

Nekem még viccnek is rosszul hangozna, hogy a gyerekemet a tűzhely által okozható rossz dolgoknak kitegyem.

2013. okt. 7. 21:15
 23/30 anonim ***** válasza:
ezek aranyosak :DD.. am biztos csak a hormonok miatt lehet :)) ..
2013. okt. 7. 21:19
 24/30 anonim ***** válasza:
74%

Nevek:

Virág (na jó, csak mert az én nevem is Virág :) )

Ágnes

Réka (Bár akkor a beceneve cukorrépa lenne...)

Emma

Tímea

Abigél

Layla

Tamara

Zsófia

Petra

Lilla (amit "eredetileg" választottatok)

Luca

Nekem ezek a nevek tetszenek. Csak példákat írtam, hátha tetszene valamelyik :)

Ám mivel az én körömben nincs terhes, ezért ebben nem tudok segíteni nagyon. Arról viszont már hallottam, hogy amikor terhes egy nő valamikor az agya úgymond kikapcsol, és mindenféle hülyeséget kitalál, majd amikor úgymond észhez tér, akkor meg az a baja, hogy minek van ez így.

12/L

2013. okt. 7. 21:27
 25/30 anonim ***** válasza:
59%

Nektek komolyan aranyos, hogy a tűzhely közelébe akarja rakni a gyerek ágyát?

Ezek szerint nálam mentek el otthonról.

2013. okt. 7. 21:38
 26/30 A kérdező kommentje:
Megmutattam neki a kérdést azfán nevettünk egy jó,mert csak kitalálta ezeket a hülyeségeket,hogy bosszantsam,mert komoly vagyok vele és szerette volna látni,hogy milyen vagyok ha aggódok. Te jó ég ennyire még nem vertek át soha :) ezt emlegetni fogom egy idejig. Nagy kő esett le a szívemről. Amugy a Petra tetszik nekünk. Köszönöm a válaszokat :D
2013. okt. 7. 21:45
 27/30 anonim ***** válasza:
52%
Éreztem én :))) Mondtam,hogy benned van a hiba:)))
2013. okt. 7. 22:26
 28/30 anonim ***** válasza:
Ó, én is találtam ki hülyeségeket terhesen, és a férjem agyára mentem. A legszebb az volt, hogy én fel se fogtam, hogy mit is mondok valójában. Pl. én a teraszra akartam tenni a kiságyat, mert milyen szép most a kert, meg ilyenek. :D De úgy rendesen, állandóra. És tényleg ezt akartam. Még jó, hogy a férjem észnél volt. De a legszebb az volt, hogy a férjem nem hagyta, hogy megnézzem a híradót, mert úgy bőgtem rajta, mint a záporeső. Sőt, a természetfilmeken is. Meg úgy bármin.
2013. okt. 7. 23:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Kata is jó név. Katalin. És ritka.
2013. okt. 7. 23:48
 30/30 anonim ***** válasza:
A terhes nők furák. Nyugi majd hozzá szoksz.
2013. okt. 8. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!