Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségemnek őrült ötletei...

Feleségemnek őrült ötletei támadnak! Ez normális mindenki így gondolkodi vagy én gondolom, hogy ez már sok?

Figyelt kérdés

5 éve alkotunk egy párt és 3 éve már hivatalosan a feleségem. A kapcsolatunk "zavartalan" volt kivéve néhány veszekedést. Egy 2 hónapja azonban a párom furcsa és egyben érdekes kérésekkel/kérdésekkel áll elő. Nem tudom, hogy esetleg a babavárás függhet tőle, ugyanis a feleségem terhes és ezzel kapcsolatban is előforfultak elő kérések. Lehetséges, hogy a várandosság miatt történik mindez?

35/F 29/N

2013. okt. 7. 20:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
11 én is erre gondoltam.
2013. okt. 7. 20:50
 12/30 anonim válasza:
lehet csak kicsit túlreagálja a dolgot
2013. okt. 7. 20:50
 13/30 anonim ***** válasza:
79%
De azt a Karolinát ne hagyd neki. Szegény gyerek mit kapna érte...
2013. okt. 7. 20:54
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem fogom hagyni :) lesz egy kisebb háború de nem lesz Karolina
2013. okt. 7. 20:59
 15/30 anonim ***** válasza:
57%
Fogd fel humorral: le fog tenni a konyhába elhelyezésről, a vadidegen járókelők meghívásáról. A Lilla név nagyon gyakori, azt azért tudd.
2013. okt. 7. 21:00
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!
2013. okt. 7. 21:00
 17/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet,hogy veled van a gond..nem érted a viccet? :D Terhesen nekem is nagyon sokszor,veszett jó kedvem volt,eszméletlen zöldségeket találtam ki,valószínű úgy gondoltam,hogy ez mekkora poén :))
2013. okt. 7. 21:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Ismerős körünkben nincs Lilla nevű leányzó ezért is választottuk ezt a nevet. Esetleg ha lenne jó név ötletetek azt is szívesen fogadom :)
2013. okt. 7. 21:04
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

hát nem tudom. de ez így nem túl cukor.

szegény gyereket előre sajnálom.

épeszű nőnek szerintem nem jut eszébe a gyerekágyat a tűzhely közelébe tenni.

ez szerintem nem normális dolog. meg idegeneket sem meghívni.

ha korábban nem csinált ilyet, akkor kezdj el aggódni!

ráadásul azt sem értem, hogy ti nem beszélgettek, vagy mi?

nem tudod megkérdezni, hogy megbolondult-e, vagy viccel?

2013. okt. 7. 21:04
 20/30 A kérdező kommentje:
18 tényleg? :D de nem hiszem mert a feleségemnek van egy komoly és egy humoros hangja. Tudom, hogy mikor fog viccet mesèlni tréfálni és azt is , hogy mikor komoly és inkább az utobbira gondoltam,de ki tudja? Lehet,hogy tényleg most jót röhög az egészen,hogy milyen fejeket vágtam amikor tudatta velem az ötleeteit :)
2013. okt. 7. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!