Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » F/28 vagyok,2 éve házas...

F/28 vagyok,2 éve házas vagyok. Kiegészíteném a vezetéknevem kötőjelesen egyik nagyszülőm vezetéknevével. Az a problémám, hogy feleségem ezt sokkal jobban akarja, mint én. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretném én is, de bizonytalan vagyok. Nincs bajom a jelenlegi vezetéknevemmel, de ez konkrétan egy keresztnév és jobb lenne valami egyedibb. Lelkiismeret furdalást érzek a változtatás miatt, a szüleim nem akarom megbántani. Mit tennétek?

2013. okt. 4. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Milyen név az, amitől előnyt élvez bárki is? Ez nevetséges, ilyen név nincs!
2013. okt. 4. 14:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Létezhet, olyan sznob környezet, ahol a három név ,elvárt követelmény, látta valaki a törés című filmet, abban van egy ilyen példa.
2013. okt. 4. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Miért Orbánnak hívják a nagymamádat?
2013. okt. 4. 14:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Neked kell döntened, nem a feleségednek. Ha annyira tetszik neki az a név. vegye fel ő. A gyerekeitek bármelyikőtök nevét kaphatják, nemcsak a tiédet.
2013. okt. 4. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13-as :-)
2013. okt. 4. 18:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy, ne vedd föl. És beszélje előtte mindenképpen a szüleiddel. Ha úgy látod, hogy ez nekik fájdalmat okozna, bántaná őket... Akkor én biztos nem venném fel.
2013. okt. 4. 18:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha megmarad a szülői vezetékneved, akkor szerintem vedd fel! :)
2013. okt. 6. 20:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki nyomon követi ezt a topikon, csak üzenem, hogy végülis megváltoztattam, saját döntésre és egy cseppet sem bántam meg (kötőjelesen).
2014. márc. 31. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!