Néztél már bele a párod emailjaiba, közösségi profiljába, telefonjába? Vagy nálatok privát szféra?
Így belegondolva exnél ő tudta az én jelszavaim de én nem az övét. Így ha véletlen pont akkor irkált valakinek mikor arra jártam és megláttam és véletlen pont az a csaj volt, akivel előttem kavart természetesen totál féltékeny lettem, mert nem mesélte hogy újra jóban vannak és mivel megsértődött, hogy egyáltalán érdeklődöm róla így feszültség volt rendesen. Meg sose tudtam, hogy épp min röhögcsél a gép előtt vagy épp mit beszélt le a haverokkal, csak már a végén, hogy szívem megyünk a hétvégén sörözni.
A mostani barátommal ismerjük egymás jelszavait de sose lépnék be hozzá ha kivételesen nem kéri, hogy nézzem már meg kapott-e emailt vagy hasonló. Viszont ha beszélget valakivel nem veszi zokon ha rátekintek a képernyőre és esetleg látok egy-két mondatot, sőt van amikor ő meséli, hogy miről beszélgetnek. Így viszont teljes mértékben megbízok benne, anélkül, hogy egy cseppet is felmerülne bennem a kutakodási kényszer vagy a féltékenykedés, mert felesleges. Látszódna rajta, hogy vaj van a füle mögött, mert ott a lehetőség, hogy megnézhetném ha akarnám és ha hülyeséget csinál lebukhatna. De pont az őszinteség miatt nincs késztetés. Így tökéletes :)
Szóval a kérdésre a válasz, volt akinél belenéztem volna de nem tudtam és most van olyan akinél belenézhetnék de nem nézek. Jelenleg privát szféra van, pont akkora amennyit igénylünk.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!