Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is előfordul ilyen,...

Másnál is előfordul ilyen, hogy párját szereti, de közben meg arról fantáziál, hogy újból meghódítsák?

Figyelt kérdés
Stabil kapcsolatról van szó. Tehát nem az a cél, hogy megvalósítsa ezeket, hanem csak gondolatban. Esetleg úgy is lehet értelmezni, hogy hiány van a kapcsolatba? Végtére is minden párkapcsolatban vannak viták. Ama szerelmi rózsaazín köd már nincs az emberen, de őszintén szereti a másikat.
2009. nov. 7. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Igen....legalábbis nálam is van ilyen....
2009. nov. 7. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
igen, én is így vagyok. szerintem ez normális
2009. nov. 7. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Persze, egy kicsit fel kell frissíteni a kapcsolatot! Nincs nagy baj :-)
2009. nov. 7. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Ó, én állandóan mással szexelek és randizok gondolatban :D igazi ikrek vagyok ebből a szempontból. De nem teszem meg, csak játszok a gondolattal :) szeretem a páromat, nem érzem ezt a dolgot olyan rossznak, részemről ártatlan... úgyhogy nyugi nincs baj :)
2009. nov. 7. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

igen, nálam is így van.

de soha nem csalnám meg a férjem.

2009. nov. 7. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt őszintén kérdezem, pl az ikrek jegyűtől. Hogy az tényleg normális, hogy másról fantáziálsz szex közben? :) mert akkor én egy prűd nem is tudom mi vagyok :)

Szerintem valami bibi van, szóval én párommal vagyok agyilag is, meg szóval én nem gondolok ilyenekre, ha frissíteni akarok, vele frissítek :)

2009. nov. 7. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira szeretem a párom, hogy pl. mikor önkielégítek, akkor is csak őt látom magam előtt. MIndezt sok sok év után is. (neki elég a napi 1, nekem kevés) Sosem fantáziálok másról. MIkor régen más volt a párom, akkor fantáziáltam én is, de abból a kapcsolatból sok minden hiányzott sajnos.

37/N

2009. nov. 7. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
én is ikrek vagyok, én is fantáziálok, néha szex közben is besikeredik. de ettől jó a kapcsolatom, szeretem a párom. ilyen ember vagyok. nem "bibis" a kapcsolatunk. sztem pont jó a dolog a fantáziáimmal együtt. sőt, remélem a páromnak is vannak, nekem nem igazán fekszik egy olyan kapcsolat, ahol csak a másik és senki más(gondolatban, nem feltétlenül tettben).
2009. nov. 7. 21:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy az tényleg normális, hogy másról fantáziálsz szex közben? :)"

Teljesen félreértettél :) szex közben soha nem fantáziálok másról, az azért gáz lenne! Mással való szexről pl mosogatás, vasalás közben fantáziálok :D szex közben csak és kizárólag én vagy és a párom :)

2009. nov. 7. 21:25
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Fújj na ezek az undorító dolgok. És még ti cseszitek le a fiatalokat ha szexelnek? Gyönyörűek vagytok. Hát én már nem egyszer megfogadtam hogy sose lesz senkim de mindig csak megerősítetek ebben.
2009. nov. 7. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!