Másnál is előfordul ilyen, hogy párját szereti, de
közben meg arról fantáziál, hogy újból meghódítsák?
Figyelt kérdés
Stabil kapcsolatról van szó. Tehát nem az a cél, hogy megvalósítsa ezeket, hanem csak gondolatban. Esetleg úgy is lehet értelmezni, hogy hiány van a kapcsolatba? Végtére is minden párkapcsolatban vannak viták. Ama szerelmi rózsaazín köd már nincs az emberen, de őszintén szereti a másikat.
Persze, egy kicsit fel kell frissíteni a kapcsolatot! Nincs nagy baj :-)
2009. nov. 7. 20:42
4/12 anonim válasza:
Ó, én állandóan mással szexelek és randizok gondolatban :D igazi ikrek vagyok ebből a szempontból. De nem teszem meg, csak játszok a gondolattal :) szeretem a páromat, nem érzem ezt a dolgot olyan rossznak, részemről ártatlan... úgyhogy nyugi nincs baj :)
2009. nov. 7. 20:53
5/12 anonim válasza:
igen, nálam is így van.
de soha nem csalnám meg a férjem.
2009. nov. 7. 20:58
6/12 anonim válasza:
Most ezt őszintén kérdezem, pl az ikrek jegyűtől. Hogy az tényleg normális, hogy másról fantáziálsz szex közben? :) mert akkor én egy prűd nem is tudom mi vagyok :)
Szerintem valami bibi van, szóval én párommal vagyok agyilag is, meg szóval én nem gondolok ilyenekre, ha frissíteni akarok, vele frissítek :)
2009. nov. 7. 20:58
7/12 anonim válasza:
Én annyira szeretem a párom, hogy pl. mikor önkielégítek, akkor is csak őt látom magam előtt. MIndezt sok sok év után is. (neki elég a napi 1, nekem kevés) Sosem fantáziálok másról. MIkor régen más volt a párom, akkor fantáziáltam én is, de abból a kapcsolatból sok minden hiányzott sajnos.
37/N
2009. nov. 7. 21:04
8/12 anonim válasza:
én is ikrek vagyok, én is fantáziálok, néha szex közben is besikeredik. de ettől jó a kapcsolatom, szeretem a párom. ilyen ember vagyok. nem "bibis" a kapcsolatunk. sztem pont jó a dolog a fantáziáimmal együtt. sőt, remélem a páromnak is vannak, nekem nem igazán fekszik egy olyan kapcsolat, ahol csak a másik és senki más(gondolatban, nem feltétlenül tettben).
2009. nov. 7. 21:08
9/12 anonim válasza:
"Hogy az tényleg normális, hogy másról fantáziálsz szex közben? :)"
Teljesen félreértettél :) szex közben soha nem fantáziálok másról, az azért gáz lenne! Mással való szexről pl mosogatás, vasalás közben fantáziálok :D szex közben csak és kizárólag én vagy és a párom :)
2009. nov. 7. 21:25
10/12 anonim válasza:
Fújj na ezek az undorító dolgok. És még ti cseszitek le a fiatalokat ha szexelnek? Gyönyörűek vagytok. Hát én már nem egyszer megfogadtam hogy sose lesz senkim de mindig csak megerősítetek ebben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!