Szokott bocsánatot kérni a párod?
Figyelt kérdés
Mi összekaptunk kicsit, azaz megsértett és azt mondtam h addig vissza se jőjjön, amíg nem mutat egy kis megbánást, esetleg nem kér bocsánatot. Nagyon makacs tud lenni, életében max. kétszer kért bocsánatot, és nekem elegem van már abból, hogy a szőnyeg alá seperi a dolgokat, úgy tesz mintha meg se történt volna, mert tudja úgyis hamar megbocsájtok. Mindig így megy ez. Mit lehet tenni, hogy ez a helyzet megváltozzon? Nálatok hogy megy ez?2009. nov. 7. 18:49
11/20 anonim válasza:
Az enyém ha megsértődik mindíg válni akar,meg költözik a másik szobába.Most azért sértődőtt meg mert kevesli a szexet.Most odáig jutott,hogy félig mér elpakolt.Ha felakasztanák,akkor sem kérne bocsánatot.Azt hiszi,hogy ő a tökély,pedig csak makacs,egoista,megkeseredett ember.Annyira makacs,hogy nemveszi észre,hogy már nemcsak a másiknak,hanem saját magának is árt,mindenkit elüldöz magamellöl.
12/20 anonim válasza:
Párom nem mindig fogja fel rögtön h megbánt...így nem is kér sűrűn bocsánatot. Próbálom rávezetni, ilyenkor általában egy ne haragudj elhagyja a száját, de sajna ez is ritka.
13/20 anonim válasza:
Szerintem a férfiak túl büszkék ahoz,hogy bocsánatot kérjenek,sajnos elég nehéz ezen váltosztatni.Viszont ha veszekedés nélkül beszélgetnétek és elmondanád neki,hogy neked néha jól esik,ha igenis bevalja,hogy bizonyos konfliktusokban neked volt igazad.Bár nekik ez olyan mintha megalászkodtak volna.A párom se birja kimondani,ilyenkor vagy elneveti magát mert tudja kinek van igaza,de nem mondja mert az azért más,vagy elmegy és hoz egy csokor virágot.De elég nehéz őket megváltosztatni.Nálunk is én vagyok mindig az aki odamegy a másikhoz békülni,de azért odadörgölöm,hogy akkor is nekem volt igazam:)
14/20 anonim válasza:
Változó. Van, hogy bocsánatot kér, és van hogy harapófogóval sem lehet kihúzni belőle a bocsánatkérést (mert egyáltalán nem érzi magát hibásnak, pedig az). Békülni is oda szokott jönni, ha van türelmem kivárni azt a 2-3-4 órát. De Bocsánatot ilyenkor nem kér. Vagy azonnal, vagy soha.
15/20 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, ha tudja, hogy Ő bántott meg, akkor bocsánatot is kér miután lehiggadt. De ugyanúgy én is! Egy nagyon makacs emberrel nem igazán tudom, mit lehet kezdeni, mert ugye amíg magában belül nem ismeri el, hogy hibázott, addig nem is fog bocsánatot kérni..... Szerintem egyébként minél többször mondod neki, annál rosszabb. Nekem az első férjem volt rettentő makacs, sokszor sírtam végig éjszakákat, mert megbántott.
17/20 anonim válasza:
Nehezen bocsájtok meg, de elvárom a bocsánatkérést. A párom tudja ezt és meg is teszi. Viszont én is, ha hibázok.
18/20 anonim válasza:
Hamarabb mint én... Ha összekapunk én elvonulok magamnak, egy kis idő után ő jön, hogy ne veszekedjünk már... Azt szokták mondani "Nem az kér bocsánatot aki hibázott, hanem aki jobban szeret!"
19/20 anonim válasza:
Szia! Nálunk ebből nem volt gond, általában ha nyögve nyelősen is, de mindig rájövünk ki volt a hibás és bocsánatot kérünk, már amelyikünknek ez szükséges.
20/20 anonim válasza:
Nálunk bocsánatot kérünk egymástól ha hibázunk, és át is rágjuk a dolgokat.
Illetve elismerjük ha a másik valamit elér, vagy jól csinál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!