Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokott bocsánatot kérni a párod?

Szokott bocsánatot kérni a párod?

Figyelt kérdés
Mi összekaptunk kicsit, azaz megsértett és azt mondtam h addig vissza se jőjjön, amíg nem mutat egy kis megbánást, esetleg nem kér bocsánatot. Nagyon makacs tud lenni, életében max. kétszer kért bocsánatot, és nekem elegem van már abból, hogy a szőnyeg alá seperi a dolgokat, úgy tesz mintha meg se történt volna, mert tudja úgyis hamar megbocsájtok. Mindig így megy ez. Mit lehet tenni, hogy ez a helyzet megváltozzon? Nálatok hogy megy ez?
2009. nov. 7. 18:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
ha a bocsánatkérés csak annyiból áll, h sajnálom..
2009. nov. 7. 18:54
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Soha nem kért még bocsánatot, pedig lenne miért!
2009. nov. 7. 18:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont az volt a helyzet mint nálatok. Sőt, békülni is általában én indultam (mindegy ki volt a hibás, nálam hamar elmúlt a harag, nélküle meg nem volt jó). Én egyszerűen elmondtam neki, hogy baromi rosszul esik, hogy mindig nekem kell mennem, meg addig mondja a magáét, amig az nem jön ki, hogy az én hibám. Egy ideig szorgalmasan elhittem, hogy mindig én vagyok a szemét. Aztán "visszaforgattam", elkezdtem az ő taktikáját, hogy ha én voltam hülye, az is az ő hibája. Rájött, hogy ez nem buli, így mostmár inkább bocsánatot kér. Meg ha az én hibám, akkor persze én is.
2009. nov. 7. 18:59
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom olyan édes, hogy még akkor is bocsánatot kér, ha én vagyok a hülye. ÉS sajna sokszor van így, hogy minden hülyeségen megsértődök, meg összeveszek vele, és állandóan jön nyalizni. Ezért is imádom, már lassan 7 éve. Igaz férfi!
2009. nov. 7. 19:00
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem, inkább ránkeni a maga szemétségeit.
2009. nov. 7. 19:09
 6/20 A kérdező kommentje:
18:59-as, pontosan miből is állt ez a visszaforgatás?
2009. nov. 7. 19:15
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk is ez a helyzet. Csak annyiban még rosszabb, hogy én is ez a nagyon makacs és okos természet vagyok. Annyiban azért külömböznünk, hogy én minden kis marhaságon(nem vagyok könnyű természet)leragadok. Ő nem sokat nem igen tudja magát az ilyenekkel foglalkoztatni, rám hadja, ha vita van akkor is. Na igen, de ha tényleg egy nagyobb "ügy" van, na akkor aztán Jó Isten is mondhatja, hogy mi van. Csak az ő világa létezik, ez egészen a mai napig működik is. Kivétel volt egyszer egy nagyon nagy veszekedésünk. Tobb héten át nem álltam vele szóba, na akkor aztán ment neki a bocsánat kérés. És akkor igen én is legalább annyira hibás voltam mint ő, de nem tudtam egykönnyen kimondani a lényeget. Na végül is ami a lényeg, hogy ilyenkor a makacsságot le lehet győzni. Nem kell mindjárt megbocsájtani, lehet egy kicsit forrni is hagyni azt a levest. Tudom ez elég hülye hasonlat volt. Nekem a férjem már ő 8 év alatt 4x kért bocsánatot. És tényleg, ha ügyesen forgatod a kártyád, hidd el hogy a magad javára tudod fordítani. Megsértődik hagyjad, majd megnyugszik úgyis fordul a kocka. Persze csak akkor ha tényleg ő a hibás, bár nem ártana neki egy kis leckét adni...
2009. nov. 7. 19:26
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezére esik,de azért nagy ritkán megesik,viszont mikor megteszi,akkor legalább biztosra vehetem,hogy valóban,tiszta szívéből szánja-bánja amit tett :)

Általában komolyabb balhék után fordul ez elő,a csipp-csupp dolgok felett szeret elsiklani...persze sokszor inkább én reagálom túl a dolgokat,kicsit érzékenyebb vagyok a kelleténél...

2009. nov. 7. 19:39
 9/20 anonim válasza:
100%
Én attól robbanok fel, hogy mindig úgy tesz mintha mi sem történt volna.
2009. nov. 7. 19:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Párom mindig bocsánatot kér.Egyszer-kétszer fordult elő,hogy nem.Eleinte én is hamar megbocsájtottam,de tudtam,hogy ez nem jó.Most már megvárom,hogy lecsillapodjunk és utána megtörténik a varázs.
2009. nov. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!