Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha úgy éreznétek...

Mit tennétek ha úgy éreznétek hogy laposabb a házasságotok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a megunt hétköznapok. Perzse szeretjük egymást, azzal nincsen probléma. Csak más 8 év eltelt. Igen tudom hogy az első 3 hónap a rózsaszín köd, csak nem értem hogy mit lehetne tenni. Nem múlik el úgy nap, hogy ne ölelnénk meg egymást, nem tudunk úgy elaludni, hogy nem öleljük át a másikat, az életemnél is jobban szeretem, csak úgy érzem valami hiányzik.
2009. nov. 7. 17:09
 1/8 anonim válasza:
100%
Menjetek el kirándulni csináljatok programokat:)
2009. nov. 7. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan ugyanezt,amit leírtál,még sosem tapasztaltam,de néha van olyan érzésem,hogy hiányzik valami,ilyenkor mindig az a vége,hogy elmegyünk valahová.Csak úgy,spontán,egyik pillanatról a másikra már úton is vagyunk.Nem úgy kell elképzelni hogy elutazunk valahova,vagy ilyesmi,egyszerűen csak beülünk a kocsiba és tűz,valahol majdcsak kilyukadunk alapon :) Hozzáteszem,általában ilyenkor nem maradt ki a "szex a kocsiban",kicsit felpezsdítette a hétköznapokat... :)
2009. nov. 7. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
A szex tényleg jó dolog!
2009. nov. 7. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Számomra a világ legfantasztikusabb dolga az, hogy végre laposabb lett a házasságom. Nincs veszekedés, nincs féltékenykedés, nincsenek "vajon merre tart a kapcsolatunk", "mikor veszel már feleségül"-jellegű kérdések, nyugi van, béke, élvezzük a hétköznapokat és az ünnepeket.

Aki azt várja, hogy nyolc év után is pezsegjen a levegő, az nincs tisztában az emberi kapcsolatok lefolyásával.

Tessék elolvasni Kosztolányi "Feleségemnek" c. versét, nagyon hűen visszaadja azt az állapotot, amit egy normális kapcsolatban az ember általában évek után érez.

2009. nov. 7. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Vagy azt, amit a férfiak... :-)

Na, szerintem is jó ötlet, hogy spontán csináljatok valamit, nem muszáj messzire menni! Esetleg kisebb figyelmességekkel is meg lehet lepni egymást (vacsora, mozi, esti séta, bármi, ami eszetekbe jut), beszéljetek róla, nem baj, ha az időpontot megbeszélitek és azt mondod, akkor holnap várlak a meglepetéssel, attól még meglepi marad az, amit csinálsz! Legalábbis én ilyenekre vágynék, ha amúgy minden más megvan.

2009. nov. 7. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen közös hülyéskedés.Póker,Activity.Nem biztos,hogy mindig kettesben kell lennetek.Haverokkal is játszhatjátok.Mi 16 éve vagyunk együtt,de mindig kitalálunk valamit.
2009. nov. 7. 19:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet hogy egy kis meglepi vagy egy kis kiruccanás már tényleg jót tenne, sajnos mindketten nagyon sokat dolgozunk(bár a mai világban ennek örülni kell)a sex terén sincsen probléma, bár volt egy hozzszólás amin azért el gondolkodtam, és azért igazság van abban amit mond, ám egy kellemes este sosem lehet az ember kárára egy kedves kis meglepetés:))
2009. nov. 7. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
26%
Semmi más baj nincs, csak elégedetlen vagy.
2009. nov. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!