Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha egy haveri összejövete...

Baj, ha egy haveri összejövetel fontosabb a vőlegényemnek, mint, hogy engem ápoljon?

Figyelt kérdés
A szüleim elutaztak hétvégére, egyedül vagyok itthon. Egész éjjel hánytam, kekszet tudok csak enni, meg teát. Néha a wc-re is 4kézláb mászok ki. Szerettem volna, ha a vőlegényem velem marad, és ápolgat. Ehelyett ő elmegy a haverjaival sörözni. Persze nem jár túl gyakran, havi max 2x.Mikor ő beteg volt, minden programomat lemondtam, hogy vele lehessek. Én vagyok túl önző, hogy azt szeretném, legalább ma velem maradjon? 20L
2009. nov. 7. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már jobban vagyok, voltam reggel dokinál. Már tudok normálisan enni, persze csak virslit, főtt krumplit, levest, tehát könnyebb ételeket. Már beszélgettünk erről ezerszer bocsánatot kért, hogy hülye volt. Igazából nem tudok mit kezdeni vele. Szeretem, de tényleg ez a "nemtörődömség" elég rossz fényt vet rá. Anyukám mikor megtudta ezt az egészet, azt mondta adjam vissza neki a gyűrűt. Hát nem tudom, mi lenne a legjobb.
2009. nov. 9. 15:28
 72/84 anonim ***** válasza:
100%
Ezért még egy karikagyűrűt nem kell a vőlegényednek visszaadni, azért ez nem oke a szakításra. Lehet hogy nem volt szép dolog tőle, de ez az ég szerelmére. Még lehet mást hoz mindkettőtöknek az élet, seoha nem lehet tudni,hogy mit hozna jovő, hogy kétév múlva mi lenne, de hogy egy gyűrűt ez végett visszaadni, nevetséges melodráma lenne. beszéljétek meg, felnőtt emberek vagytok. Mindenki hibázhat.
2009. nov. 10. 19:17
 73/84 anonim ***** válasza:
Tegye jóvá tettel. Pl. egy ideig nincs bulizás.
2009. nov. 11. 15:39
 74/84 A kérdező kommentje:
Szakítottunk. Megcsalt. :(
2009. nov. 11. 18:22
 75/84 anonim ***** válasza:
sajnálom őszintén, hogy ez történt!ezt nem gondoltam volna...és ráadásul aznap este az volt olyan fontos neki, azért nem maradt veled?
2009. nov. 14. 22:29
 76/84 anonim ***** válasza:
Úgy érted, amíg beteg voltál?
2009. nov. 14. 22:35
 77/84 anonim ***** válasza:
De durva, ez a szemét azt sem érdemli meg, hogy akár egy percet is elkeseredjél miatta, nagyon sajnálom. De lehet jobb, hogy még most kiderült, mint később amikor esetleg már házasok lettetek volna... Nem érdemel az ilyen pasi semmit...
2009. nov. 15. 09:39
 78/84 A kérdező kommentje:
Igen. Én betegen feküdtem itthon, ő meg elment kefélni..:S
2009. nov. 15. 11:26
 79/84 anonim ***** válasza:
Így már érthetőbb, hogy miért volt annyira fontos elmennie...
2009. nov. 15. 20:26
 80/84 anonim ***** válasza:
55%

ennyit azokrol a kommentelokről,akik még téged ripakodtak le,hogy miért nem tudsz nyugton egyedülmaradni otthon...

ő férjük/párjuk is hasonlot csinálhat talán sörözés cimszoval

ne keseregj,inkább most derüljön ki,mint egy kisbabával a kezedben

fiatal vagy,és irásod alapján,átlag huszonévesnél értelmesebb,megtalálod azt,aki megérdemel Téged

2009. nov. 16. 06:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!