Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor az anyai aggódás,...

Most akkor az anyai aggódás, vagy micsoda?

Figyelt kérdés
Fiam 25 éves. Volt 2-3 barátnője. A mostani nem igazán szimpatikus , de nem szóltam bele, az ő dolga, fiatal még , ráér dönteni. A lányka elég hebrencs, havonként -két havonként szakítanak, aztán megint összejönnek. Szeret csavarogni, nem igazán érdekli a jövő. Tegnap jöttek ebédelni hozzánk, és a kislány kezén egy gyűrűt vettem észre. Néztem, amit a lány észrevett és nagyszájjal közölte, hogy őt bizony eljegyezték....Én majdnem a szívemhez kaptam,de próbáltam mosolyogni. Hát kiderült, hogy a pici fiamnak elszállt a józansága , és tényleg eljegyezte... Tudom, ez nem életre szóló döntés, de ahogy ismerem a fiam, nem az ő ötlete volt... a férjem szerint felfújom. Tényleg??
2009. nov. 6. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen ne szólj bele, ez a fiad dolga.

Egy eljegyzés nem sokat jelent, de ha a fiad nem akarta volna, kényszeriteni nem lehetne erre.

2009. nov. 6. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Itt a fiad a hibás.Ő választota ezt a lányt.
2009. nov. 6. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jelentősége hogy felfújod e vagy nem.

A fiad felnőtt ember ha úgy dönt eleszi feleségül mert szereto sokmindent nem tehetsz

2009. nov. 6. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem irod, hogy a fiad otthon lakik-e. Amennyiben igen, ha engedélyt nem is kellett volna kérnie tőletek, azért a szándékot bejelenthette volna. Ennyivel tartozik egy még otthon élő 25 éves fiú is. Ha már nem lakik otthon, más a helyzet.
2009. nov. 6. 16:27
 5/9 anonim válasza:
46%
A fiad fél a véleményedtől hisz érzi hogy nem szimpatikus a lány, vagy abszolut nem érdekli a véleményetek. Szerintem a fiad irányítható nem igen van véleménye dolgokrol és ha sokszor összevesznek és békülnek, biztos szereti a lányt. Fél hogy elveszítheti így szorosabb a kötelék gyűrűvel. Könyörgöm mi lesz 5 év mulva.
2009. nov. 6. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem valami praktikus. Bonyolult lenne kéthavonta házasodni és válni.
2009. nov. 6. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Te vagy a hibás. Túlságosan szófogadónak nevelted a fiadat.
2009. nov. 6. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egészséges anyai aggodalom. De ne szólj bele semmibe, mert te leszel a hibás! Te légy a háttér, ahova menedéket kérhet, ha elrontja. Örülj vele! Ne keresd a buktatókat, a boldogságát nézd!

Felnőtt ember. csak feszültséget okozol benne, ha piszkálod a kapcsolatukat!

Lehet, hogy nem az ő ötlete volt, de próbáld meg azt a lányt is úgy nézni kicsit, mintha a lányod lenne! Máris nem olyan mumus. Még ő is éretlen...

Azért úgy látom, érzed az egészséges határokat! Ez nagyon jó!

2009. nov. 7. 00:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, szerintem ezt nem kell komolyan venni.. A mostani fiataloknál ez valami furcsa divat, hogy eljegyeztetik magukat... Van olyan ismerősöm, akinek már van 4 vagy 5 eljegyzési gyűrűje, mert amelyik pasival járt, azzal pár hónappal később már házasságot, gyereket, közös jövőt terveztek. Ha a fiad annyira komolyan gondolná ezzel a lánnyal, akkor ezt megbeszélte volna veled, vagy min. tudatta volna, hogy anyu ez a nő életem szerelme, feleségül fogom venni! De én úgy gondolom, hogy az ő kapcsolatuk nem fog sokáig tartani. Légy okos, és ezek után se szólj bele a kapcsolatba, csak várj türelemmel, hátha megjön a fiad esze! Addig is kitartást!
2009. nov. 9. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!