Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom megütött amiért csúnyán...

Párom megütött amiért csúnyán beszéltem vele. Neki van igaza?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 17:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
46%
Le se mered írni, olyan csúnya? Szégyelld magad. Megérdemelted.
2013. szept. 23. 21:44
 22/25 anonim ***** válasza:
31%
Mostmár kiváncsi vagyok, mivel bántottad meg, mit mondtál neki. Nőként mondom, ha átlép egy bizonyos határt, megbocsájtható egy pofon (pl. elhunyt édesanya szídása), persze ha a nő is belátja, hogy ez tényleg dúrva volt a részéről.
2013. szept. 23. 21:57
 23/25 anonim ***** válasza:
54%

Ha annyira csúnya, hogy még le sem lehet írni, és nem sérültél meg, csak jelképes erősségű pofont kaptál, akkor igazság szerintem igaza volt a párodnak.

Természetesen helyesebb lett volna, ha nem üt meg, hanem szó nélkül elhagy egyszer s mindenkorra. Az, hogy megütött inkább azt mutatja, hogy kétségbeesetten szeret, és tehetetlen a viselkedéseddel szemben.

Jobb lenne mindkettőtöknek, ha nem lennétek egymással párkapcsolatban, úgy vélem.

2013. szept. 23. 23:58
 24/25 Salx Narval ***** válasza:
Szerinted? :D
2013. szept. 24. 10:03
 25/25 anonim ***** válasza:
61%

Te is hibáztál, ő is. 1:1.

Minden mehet tovább.

Egy apró jó tanács: Legközelebb bukkósisakban anyázz.

2013. szept. 24. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!