Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom megütött amiért csúnyán...

Párom megütött amiért csúnyán beszéltem vele. Neki van igaza?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 17:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

Igazából nincs igaza, de valamilyen szinten meglehet őt érteni. Az tény hogy nőt megütni nem helyes gondolom te vagy a nő, de ha fordítva van az sem vezet jóra, még akkor sem ha azonos neműek agytok. Verekedéssel nem lehet megoldani semmit, csak valakinek rohadt jól fog esni de akkor sem megoldás.

de ugyanakkor te is hibás vagy mert te hoztad ki a sodrából. Nem tudom hogy ennek mi volt a pontos előzménye mert az hogy csúnyán beszéltél vele az csak egy dolog mert biztos vagyok benne hogy előtte voltak más beszólások is.

Én azt mondom hogy ne adj neki igazat de te is kérj tőle bocsánatot a csúnya beszédért mert abban te is ugyanúgy hibás vagy.

2013. szept. 23. 17:29
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem egy embernek kell hogy legyen annyi önkontrollja hogy nem üti meg a másikat és ez nemtől független. A másik meg hogy a szavakat is meg kell válogatni a másikkal szemben, főleg mivel a párodról van szó akit jobb esetben szeretsz. Te is hibás vagy amiért olyat mondtál és a párod is amiért megütött. Nem tudok igazat adni egyikőtöknek sem mert egy normális párkapcsolatban ezek a dolgok nem fordulnak elő.
2013. szept. 23. 17:33
 13/25 anonim ***** válasza:
21%

Na jó, és neked igazad van, amiért csúnyán beszélsz vele?

NEm üthet meg nőt, sőt, senkit, akkor sem, ha csúnyán beszél vele De téged meg ez nem jogosít fel arra, hogy durva légy, mert tudod, hogy nem kapsz egy pofont.

Valaki írta, hogy a párja nekilökte az ajtónak, és szakemberhez mentek. Azért ez se normális ám, emiatt segítséget kérni...

2013. szept. 23. 17:35
 14/25 anonim ***** válasza:
54%
Én nőként őszintén voltam már úgy,hogy hallva baráti házaspár veszekedését,drukkoltam a pasinak hogy verje már pofán a nőt....
2013. szept. 23. 17:37
 15/25 anonim ***** válasza:
60%

Előszöris.

Ha mi nők annyira ki akarjuk harcolni az egyenjogúságunkat, akkor ne hisztizzünk már egy-egy pofontól, ha mi nyugodt szívvel nekiesünk egy pasinak foggal-körömmel-ököllel... Akkor oda vissza jár a dolog. Vagy mindkettőt lehet verni, vagy egyiket sem.

Természetesen értelmes ember belátja, hogy az utóbbi verzió a legkorrektebb.

Másodszor.

Nemtől függetlenül még a világ legjámborabb birkatürelmű emberét is ki lehet hozni a sodrából annyira, hogy lekeverjen egy pofont. Ilyen esetben márpedig jogos.

DE nyilván nem ildomos, és nem is lehet ezt az esetet ráhúzni minden alkalomra mentségként. Például ha le retkes k*rvázod a halott anyját, akit mindennél jobban szeretett, akkor igenis, megérdemelted - de ha annyit mondtál neki, hogy "hülye vagy", akkor nem.

2013. szept. 23. 17:42
 16/25 anonim ***** válasza:
28%

A kérdésed alapján nem lehet objektív választ adni, mert "attól függ". Te viszont semmi részletet nem írtál, így mindenki csak a saját érzéseit tudja leírni.

Az én véleményem az hogy ha ő alapvetően nem beszél veled csúnyán, te ennek ellenére valami nagyon durvát mondtál és máskor nem ütött még meg akkor elfogadható és érthető. Te viszont nem írtál semmit a dologról, azt sem hogy hogy történt, azt sem hogy mióta és hogyan vagytok együtt, azt sem hogy ő milyen vagy te milyennek látod magad stbstb.

10-es: azért nem "pont" ugyanez játszódott le. A te eseted eléggé más. Neked a férjeddel megoldandó problémád van, ami egy jó dolog, hisz csak ekkor fejlődik az ember ha felismeri a problémát és tud is változtatni; valszeg a férjednek kontrollproblémái vannak, ez sokaknál előfordul, de a te viselkedésed is arra utal hogy ez kettőtök között karmikus eredetű. Szóval teljesen más mint a kérdező esete.

2013. szept. 23. 17:58
 17/25 anonim ***** válasza:

Karmatikus ??

Nem semmi karma az a helyzet a hazassagunk megy le a sulyesztobe romlik es eszre sem vettuk.

Ezert a lokdosodes egy tunete a kapcsolatunk elromlasanak.

Aki nem erti az azt sem erti miert rohantunk segitsegert.

Azert mert szeretjuk egymast es a hazassagunk sokat jelent nekunk es a gyerekeknek is.

Kuzdeni akarunk.

A ket eset lenyegeben ua ajtohoz lokes egy beszolas miatt vagy egy pofon ugyanaz agresszio amit egy rossz szo valt ki a masikbol aki nem uralkodik magan mert tele van elfolytott erzesekjel es mereggel.

Kerdezo keressetek segitseget mert ez egy sulyos tunete a hazassag lejon megindulasanak tobb van mogotte mint hinned.

2013. szept. 23. 18:06
 18/25 anonim ***** válasza:
17%
Hát én ismerek pár "nőt" akinek kijárna egy jó nagy verés. De ennyiből nem tudhatjuk, hogy te is ezek közé tartozol-e.
2013. szept. 23. 18:10
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Nincs igaza. Szerintem akármit is mond az ember, nem az a válasz, hogy megütik. De egy pofonért nem hagynám el a párom. Persze a másodiknál már lépnék!
2013. szept. 23. 18:17
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
és elfenekelni a nőt megengedett?
2013. szept. 23. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!