Mi történik ilyenkor?
Jézusom milyen paraszt emberek élnek a földön!10:19-es ezt komolyan mondtad?Hogy lehetsz ilyen TUSKÓ??????????Nem az a lényeg hogy hogy halt meg hanem az,hogy nincs többé és ez szörnyű!Akár,hogy is következett be a gyász és a fájdalom iszonyú.Látszik,hogy te még nem veszítettél el senkit.
Kedves kérdező hogy vagy?Iszonyú ez a tragédia és nem lehet nem gondolni rá.Gondolatban veled vagyok!Kitartás az idő begyógyítja a sebeket!
Kedves utolsó hozzászóló! Ngayon szépen köszönöm, amit írtál!!! Amióta kaptam azt a "szép választ", azóta még rosszabbul! Tudod, nekem sincs testvérem, és Neki sem volt, így igaziból, olyanok voltunk mint a testvérek.:-( Örökké szeretem! És nagyon-nagyon hiányzik! Ő az, akihez hasonló ember számomra már nem fog születni ezen a Földön!
Köszönöm, a kedves hozzászólásodat!
Minden jót kívánok!
9:23-as vagyok.
Kitartás!Tudom könnyű mondani de erősnek kell lenned.Az unokatestvéred biztos nem szeretné,ha felemésztene téged a bánat!
Nyugodtan írj privit bármikor ha úgy érzed!
8:16
Hogy lehetsz ennyire tapintatlan?????????
Miért kell tetézni azt ami már eleve borzalmas?Fogalmad sincs mik azok a dolgok összességében amik erre a lépésre kényszerítették!Ezt igazán senki sem tudja csak ő.És nem kell azokat bántani akik itt maradtak és együtt kell élniük a lány hiányával.Inkább ne írj egy sort se ha nem tudsz emberséges keretek között maradni!!!!!!!!!!
9:23-asnak és 8:16-osnak csak megköszönni tudom, amit írtatok és, hogy itt vagytok nekem "támasznak"...
10:19-est pedig szeretném megkérni, hogy ide többet ne írjon, mert ha vki söpredék (Őt idézve) akkor Ő az! Inkább lapozgassa a nyelvtankönyvet, mert helyesen írni még nem tanultál meg az anyanyelveden!!!
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!