Mi történik ilyenkor?
Részvétem
Nem kell otthon maradnod.
A rendőrség, ha nincs semmi oka arra hogy gyilkosságra gyanakodjon nem fog minden ismerőséhez elmenni kérdezősködni
Jézusom!!!
Nagyon sajnálom!Miért tette?
Szerintem is menj suliba az egy kicsit eltereli a figyelmedet mert otthon csak erről tudtok majd beszélni még sokáig.És ilyenkor a barátok is sokat segíthetnek.Megvigasztalnak.
A többiek kérdésére válaszolva: egy pasi miatt tette.:-( Aki hülyét csinált belőle! Szórakozott vele, levelek, smsek, majd amikor ő már beleszeretett, közölte vele, hogy bocs, de van barátnőm. :-( Nem tudom miért, de nem tudta feldolgozni. Fiatal, gyönyörű, és nem utolsó sorban okos lány volt.:-( Nagyon sokszor keresték fel pesti fotóstúdiók, hogy legyne a modelljük, de az egyetem miatt nem tudta vállalni.Úgyhogy nem túlzok vele kacsolatban, valóban minden téren páratlan volt, és még nagyon fiatal.:-(
Kérem, senki ne ítélje el az ok miatt, amiért tette!!!Sok mindent nem tudtok, nem olvastatok, amiket írt neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!