Mi történik ilyenkor?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Hm, bocsánat, de kísérteties a hasonlóság, még a megfogalmazásban is..
Részvétem!
Tudom, hogy szar neked, de a csajt nem tudom sajnálni. Egy ilyen csalódásnál 150x nagyobb csalódások érték volna még az életben. Nem ismerek részleteket, de az öngyilkosságot akkor is elítélem, kivéve, ha valakinek iszonyú nyomós indoka van rá. De az igazán jó ember még akkor sem öli meg magát, mert tudja, hogy árt vele másoknak, így ez önzőség. Viszont valahol természetes kiválasztódás is.
Ezt mind úgy írom, hogy voltam én is mély depresszióba, főleg szerelmi csalódások miatt, sokszor gondoltam az öngyilkosságra meg kínlódtam jó szánalmasan, de mégse tettem meg, mert másoknak ártottam volna.
Anyukág igazolhat 3 napot,ha úgy érzed,hogy nehezedre esne elmenni,akkor maradj otthon.
A rendőrség nem fog keresni,hacsak nem bűntény történt.
F*szpaprasztok, komolyna nincs jobb dolgotok, mint ezeket ecsetelni??? Remélem nektek is ennyi részvét jut, ha a családtagotok meghal!!!! Idióta barmok :@
Kérdező: neked részvétem! :((
10:39-es hozzászóló! Szívből köszönöm, amit írtál! Te tényleg EMBER vagy! Senki fel nem fogahtja azt a kínt, azt a fájdalmat, amit érzünk, és ami a legkevésbé hiányzik, az az, hogy ilyeneket kelljen olvasnunk! Nagyon szépen köszönöm, hogy mellém álltál!
Okként pedig csak azt írtam, amit a szüleinek írt levelében Ő nevezett meg okként. Természetesen több ok is volt!!! De úgy gondolom, hogy a magánéletünk senkire nem tartozik...
Mégegyszer köszönöm neked kedves hozzászóló...
Kívánok nagyon sok boldogságot az életedben és azt, hogy ilyet soha ne kelljen átélned!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!