Vajon tényleg ennyire nehéz megtalálni az Igazit?
Lányomat egyedül nevelem és összejöttem egy férfivel akinek 2 gyereke van, de az exe neveli őket.
Minden szép és jó volt,már a jövőt terveztük, egyszer csak lelépett.
Szó se beszéd, még a telefont sem veszi fel.
Vajon mennyit kell az embernek szenvednie mire megtalálja azt az embert akivel leélheti az életét?
Bocsánat azért írtam ebbe a témakörbe, mert a szerelem kategóriában csak tizenévesek válaszolnak.
6-os vagyok.
Kérdező, azt írod mindegyik dobott... Nem ismerlek, és nem akarom a pszichológust játszani, de nekem ebből úgy tűnik, hogy nem tartod túl sokra magad.
Te egyedül is egy teljes egész vagy, nem vagy rászorulva senkire. Ott van neked a lányod, ő a legfontosabb. Milyen már, hogy választás elé állított az apja, hogy vagy ő , vagy a gyerek?! Ez borzasztó. Nagyon erős lehetsz, csak talán hajlamos vagy megfeledkezni róla.
Ajánlom neked Csernus A nő című könyvét. El sem tudom mondani, hogy nekem mennyit segített, amikor én láttam ilyen sötéten ezt az "Igazi"-kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!