Szerintetek "jár" az egy családanyának, hogy hobbiból szakmát szerezzen, amiben valószínűleg sosem fog dolgozni?
Mi az,hogy a "férj pénzéből fizetné"? Már bocsi,de nem a KÖZÖS gyerekekkel volt GYED-en és azért keresett kevesebbet? Elég ciki,ha "enyém-tied" van egy házasságban...
Megtudhatjuk mi az a felesleges szakma?
Szakács és cukrász
Tudom, hogy házasságban nincs enyém-tiéd, ezért nem írtam az elején. De aztán valaki kérdezte, hogy ki kereste meg, így válaszoltam.
A 10-es kommentedből nekem úgy tűnik, hogy valamelyik anyós lehetsz. Mivel a férj pénzét mondod, így gondolom a menyed terveit próbálod szertefoszlatni, és talán az a szakma nem is annyira felesleges mint ahogy gondolod.
A rosszindulatod ebből a kommentből látszik, tehát ha nem az anyós vagy, hanem a férj akkor nincs mentséged a bunkóságodra.
Mi az, hogy a feleség otthon neveli a gyereket, kap gyedet, és a végén úgy néz ki, hogy ő nem járult hozzá az addigi megtakarításhoz.
Szerintem bárki is vagy, ezt a kérdést sose mutasd meg neki.
Miért olyan szakmát szeretne tanulni amiben nem fog dolgozni?
Amire én járok szakma, az 80 E ft félévente, és 2 év van, tehát 4* 80 = 320 e ft.
Az én párom nem támogatná, hogy ekkora összeget dobjunk ki az ablakon.
Ha ingyenes lenne (pl. munkaügyin keresztül) az más.
13-as vagyok.
Biztos,hogy nem fog szakmában dolgozni a nejed? Azért igy tényleg elég felesleges éveket tanulni, ráadásul nem egy 20ezres tanfolyamról van szó.
Én, ha erre a két szakmára vetemednék, akkor tuti biztos,hogy dolgoznék is benne. Főleg,hogy a szakácsok, cukrászok nem is keresnek olyan rosszul.
Megjegyzem most készülök elkezdeni egy tanfolyamot, amit hosszasan átgondoltam. Ez sem 2 fillér és nem pár hét, valószinűleg a férjem lesz párszor a gyerekekkel, de mindenképpen szakmába szeretnék dolgozni, igy ez egy befektetés.
Kérd meg a feleséged,hogy gondolja át.
13,18 vagyok
nem tudom miért saccoltam,hogy a férj lehetsz. Ha nem igy van,akkor viszont nem sok közöd van hozzá milyen tanfolyamra megy anyuci. Szerintem ez a dolog 2 emberre tartozik.
Szerintem jár. A férjnek pedig ne legyen már megterhelő, ha a saját gyerekeire kell vigyázni...
Én főiskolára járok, a férjem maximálisan támogat benne. Januárban fogok államvizsgázni, szeretnék utána elmenni mérlegképes könyvelői tanfolyamra. Attól tartok viszont, hogy ez már túlságosan megterhelő lenne a családnak. A férjem viszont ragaszkodik ahhoz, hogy elkezdjem, mondván, hogy tanulni soha sem felesleges. Most jobban spórolunk, és így februárra meglesz a pénz.
Amikor vizsgaidőszakom van, akkor 1 hónapig csak extra gyors főzés és takarítás van, a gyerekekkel sem foglalkozom napi szinten annyit mint általában. Ezt még soha nem nehezményezték se a gyerekek, se a férjem, megértik min megyek keresztül. Sőt ilyenkor sokszor ő csinál vacsorát, utána pedig elmosogat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!