Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromnak van egy kutyája...

Páromnak van egy kutyája (németjuhász) ami nagyon hamis. Félek, ha majd gyerekünk lesz akkor megharapja a kicsit. Hogyan beszéljem rá a páromat, hogy tüntesse el a kutyát?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 09:30
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
92%

Eb ura fakó!

Csak meg lehet oldani, hogy a kicsit majd ne bánthassa az a hamis kutya!

Sokan tartanak hamis kutyát és lesz gyerekük is.

A félelmed azért lehet, mert valóban hallani hírekben, hogy néha előfordul, hogy megsebez, halálra mar egy sajátkutya kisgyereket. De emögött a tragédia mögött mindig gondatlanság van. Meg lehet biztonságosan oldani.

2013. szept. 19. 10:35
 22/43 anonim ***** válasza:
24%
off: Egyik idézet sem a csjt-ből van, a csjt jelenleg csak a házasságot tekinti családnak, alkotmánybírósági ügy van belőle, de attól még így van.
2013. szept. 19. 10:35
 23/43 anonim ***** válasza:
50%

29-es, végigolvasva a kommenteket, amiket írtál, szánalmas a stílusod. Van ember, aki téged elvisel?

Unintelligens, barátságtalan, kötözködő vagy. Ne offolj itt, hanem a kérdésre reagálj.

2013. szept. 19. 10:43
 24/43 anonim ***** válasza:
93%
nekünk van németjuhászunk, idegenekkel szemben tud hamis lenni de a családhoz nagyon kedves .az öcsémmel is játszott amikor kicsi volt:d Egyszer rálépett az öcsém lábára(semmmi se volt) mire a kutya nyüszített fel és elkezdte nyalni az öcsém lábát:D A németjuhász falka kutya neki a család a falka és nem hogy bántaná őket megvédi a családtagjait. Amúgy ha a baba csak tervben van akkor csak szimplán nem vagy komplett,mert minden gyerek megtanulja a szabályokat ha elmondják neki és a kutya kertben is tartható.Egy csivava veszélyesebb egy gyerekre mint egy ilyen kutya:P
2013. szept. 19. 10:48
 25/43 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, nem kötelező neked olyan emberrel lenni, akinek van állata, van épp elég olyan, aki nem szereti őket. Én soha nem kezdenék olyan emberrel, aki nem szereti az állatokat. Ha pedig kiderülne, hogy a "párom" utálja a kutyámat, macskámat, és tesz az eltüntetésükért, akkor egy feljelentés kíséretében szépen eltüntetném az életemből a páromat is, azonnal. Kérdés nélkül.

Kár, hogy nem tudom, ki vagy, mert ezt a kérdésedet megmutatnám annak a férfinak, aki esetleg gyereket tervez veled. Lehet, hogy átgondolná a dolgot... szégyellheted magad, amiért ilyen "ember" vagy..

2013. szept. 19. 10:49
 26/43 anonim ***** válasza:
34%

(Semmi erőlködés nem volt, nem akartam offolni a kérdést

Én férjnél vagyok, mielőtt téves következtetéseket vonnál le.

Attól, hogy szerinted nem család szociológiai szinten az, az, hogy a jog, minek tekinti megint más, mint esetleg a társadalom minek tekinti.)

Párodnak említetted már? hogy reagált?

ELőbb volt a kutya, mint a gyerek lesz, ő sem kérte, hogy a Párod legyen a gazdája....

2013. szept. 19. 10:53
 27/43 anonim ***** válasza:
95%

Ha majd lesz gyerek, akkor építetek egy kennelt. Amíg a gyerek kint van az udvaron, addig bezárod a kutyát. Amikor bementek, vagy elmentek otthonról, akkor kiengeded. Így nem kell éjjel nappal zárva tartani. A gyereknek meg el kell mondani, hogy ne basztassa a kutyát. Mi olyan bonyolult ezen?

Én kuvasz mellett nőttem fel. Itt vagyok.

2013. szept. 19. 11:01
 28/43 anonim ***** válasza:
80%

"Jópár hónapja MEGHATÁROZÓDOTT a család fogalma és ahhoz tartsd magad."

Eddig nem szóltam hozzá, de te annyira mérhetetlenül ostoba vagy, hogy az már vérlázító. Húzd ki a fejed az Orbán seggéből, és maradj csendben.

2013. szept. 19. 11:15
 29/43 anonim ***** válasza:
86%

NEM lesz baj vele.

Unokatesóméknál is volt németjuhász kutya. Mikor unokaöcsém született akkor került oda. /pár évvel rá unokahugom is lett/ Egyikőjüket se bántotta sosem inkább vigyázott rájuk meg játszott velük.

EGy imserősöméknél viszont dalmata volt ami elég vad volt. Az viszont megtámadta a 2 éves kisgyereket. /utána elis lett altatva/ Ja és erre 4 évvel egyszer az anyjának mondta a gyerek, hogy: 'anya, emlékszel mikor játszott velem..' és akkor arra gondolt a kissrác.

2013. szept. 19. 11:32
 30/43 anonim ***** válasza:
93%
Mi az hogy ELTÜNTETNI a kutyát? Te normális vagy kérdező? Remélem téged tüntet el a párod, hülye egy ember lehetsz... Inkább ne legyen gyereked szerintem! Lehet lepontozni, de utálom az ilyen embereket!
2013. szept. 19. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!