Mit csinálsz? Mit pótol Neked?
Szia! A kérdésem az lenne, hogy aki ezen az oldalon tölti a szabad idejét az mit pótol! A társaság hiányát? Hasznos tanácsokat keres vagy ad? Csak kommunikál? Vagy mit?
Amióta regisztráltam nagyon sokat vagyok itt. Most pont ezen gondolkodom, hogy miért is? És TE?
kb fél éve akadtam az oldalra
azota itt ragadtam
igazábol lenne elég sok dolgonm,de reggel mailek meleltt ide is felnézek,meg naponta többször
irtam már ki jopár érdést,kaptam hasznos-nemhasznos válaszokat
elég sokra is válaszolgattam
mit pótol?
talán a chatet...régen elég sokat chateltem,szeretek ismeretlenekkel beszélegetni,csak azért párom haragudna
ezért nem haragszik,fel se tünik neki:D
vannak barátaim,de van amit tőlek se kérdeznék,meg hogy szerintük...
meg néha "jó" látni,hogy nemcsak nekem van problémám,nemcsak én nemtudom hogy mit hogy kellene...
22/L
Én is pont ezen gondolkodtam valamelyik nap és nekem konkrétan a munkatársaimmal való társalgást...Csak férfi munkatársam van,17 darab és egyik se szól hozzám,csak munkaügyben,de mivel kezdő vagyok,nem nagyon tudok érdemben hozzászólni semmihez,csak figyelek!
Csakúgy beszélgetek,nem oktatok vagy vitatkozok.
Egyszer majdnem itthagytam az egészet,amikor leírtam saját tapasztalatomat,velem így történt,erre abnormálisnak nevezett valami hárpia...
Nekem amiatt szimpatikus az oldal, hogy különböző kérdésekkel találkozhatok, rájuk különböző válaszokkal. Lehet tanulni mások esetéből, lehetőség nyílik arra, hogy egy kérdésre több nézőpontból vizsgáljuk meg a válaszokat.
Megtudhatjuk, mások hogy gondolják.
Válaszokat pedig azért adok, hogy segítsek és ismertessem a nézőpontom az adott témával kapcsolatosan.
Nekem kifejezetten nem pótol semmit az oldal, inkább kellemes és hasznos időtöltésnek hívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!