Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltözzek az 1 hós és 5...

Elköltözzek az 1 hós és 5 éves lányaimmal vagy ne? Nem lehet tovább elviselni a páromat. Tanácsok?

Figyelt kérdés

1 hónapja szültem. Nemrég költöztünk össze a párommal, nagyobbik lányomnak nem ő az édesapja, bár ő apának szólítja, mert az igazi édesapja életében 1x látta.Szóval a az a helyzet, hogy elviselhetetlenné vált a párom. Sosincs itthon, állítólag a garázsban szerel (dolhozik).Késő este jön meg, fürdetni sem segít, ha itthon is van, csak mered A tv előtt, hogy neki fáj a keze, ezért nem segít.nem öltözteti, nem pelenkázza a kislányát, itthoni munkákan semmit nem segít, ellenben kivan, hogy milyen kupi van, bezzeg amég ő egyedül lakott... tegnap este 3.5 órát volt az anyjáéknál csak úgy. ennyit még összesen nem volt a lányával. Velük meg már 31 éve együtt volt.Tudom hogy minden kezdet nehéz, főleg egy kisbabával, de én szerintem alkalmazkodnunk kellene egymáshoz, na de szerinte nem. szetinte csak nekem , mivel ez az ő lakása, én jöttem nekem kell alkalmazkodnom. ÉS minden nap megkapom, ogy ez nem az én lakásom ő dolgozott érte. ha 1 percig ég a lámpa valahol úgy hogy nem vagyunk ott, akkor már cseszeget, hogy milyen sok lesz a számla...

Szeirntem van is valakije.

Én ezt nem bírom tovább. inkább kivennék egy garzont, és lennénk el szerényebben mint itt idegek közt. tejem is alig van szoptatni a stressz miatt.

Ja, és tegnap amiért kimertem nyitni a szám amiatt hogy ilyen skáig volt az anyjánál itthon meg nem, akkor azt mondta fogjam be, mert olyat kapok, hogy megzöldülök... mondtam jó, akkor elmegyekk látleletet vetetni, és még annyi köze sem lesz a lányához mint eddg. Mondtam ha elmegyek akkor 2 hetente pár órát láthatja csak a lányát. Mert ezektől függetlenül nagyon imádja. Nagyon.

Ja és még megkaaptam azt is, hogy anyumék állandóan itt lebzselnek, de csak segítenek, kaját hoznak, elvisznek vásárolni, segít a házi munkában, babázik. Viszik a nagy lányomat oviba, hozzák, úszni, tornára hordják... ezzel ellentétben az ő szülei 300 méterre laknak, és heti 1x jönnek át. (Hál ' Istennek).

NA most mitévő legyek?? Csak én fújom fel ennyire? Bele kalkuláltam azt is minden kezdet nehéz, de ez nem álllapot, teljesen kiszolgáltatott helyzetben vagyok...

2009. nov. 5. 10:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%
Eleget írtál ahhoz, hogy el lehessen dönteni, mi a szitu. Menekülj! Ez egy vadbarom. Az én férjem mindenben segít, rohan haza, és foglalkozik a kisfiammal, én a kistesót várom, már nagy a hasam, és nem bírnám egyedül. Abnormális a hapsi, hagyd ott. Az meg kapitális baromság, amit itt valaki írt, hogy ő dolgozik, te meg csak otthon vagy - az ilyen nem tudja, hogy mennyivel nehezebb otthon lenni kisgyerekkel.
2009. nov. 5. 10:52
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
amit leírtál nekem az jött le, hogy túl korán jött ez a baba. Valószínű még nem érett meg rá. És gondolom új neki az a helyzet hogy a megszokott életébe most hirtelen beköltöztetek plusz egy kisbaba. És az ,hogy sokat van távol az is azt jelenti, hogy menekül inkább. Lehet , hogy kell egy kis idő míg megszokja ezt a helyzetet. Viszont egy valami nagyon nem jó jel, hogy azt mondja , hogy olyat kapsz hogy megzöldülsz ????? ez azért már elég durva dolog, és még a végén legközelebb tényleg megüt.ezen azért gondolkozz el. Mondd meg neki , hogy ha így folytatódik a dolog te inkább elköltözöl a gyerekekkel együtt, mert nem bírsz ilyen nagy stresszben élni..és nézd meg mit reagál erre.
2009. nov. 5. 10:53
 13/33 anonim ***** válasza:
67%
Nehéz döntés. Ha tényleg ennyire durva a helyzet menj, de csak ha van hova menned. De mitől változott így meg minden? ez így nem mehet tovább, ok hogy ő dolgozik de te meg otthon vagy a kisbabával. Ha ennyire szúrja a szemét, akkor nem érdemel meg titeket. Akkor látna engem egy pasi ha a veréssel fenyegetne, az lennne az utolsó pillanat az életében, hogy szóba álltam vele. Ekkora egy tuskót. Sokminden lehetséges, ki lusta hibás vagy ki miért hibázott, de hogy engem veréssel fenyegetne, pakoljatok és menjetek, vagy ne adj isten még a kisgyerekekben tesz kárt.
2009. nov. 5. 10:53
 14/33 anonim ***** válasza:
73%
Még az előz válaszomat kiegészíteném, ha a szüleimre ilyet mondana, már önmagában leírnám a tagot
2009. nov. 5. 10:55
 15/33 anonim ***** válasza:
70%

Értelmes nőnek tűnsz. Épp ezért úgy gondolom, meg tudod ítélni a helyzet komolyságát. Abból amit leírtál, én azt tanácsolnám, hogy költözz el.

Én nem maradnék egy olyan férfival, aki veréssel fenyeget. Akinek ilyesmi eszébe jut, és még ki is mondja, az előbb vagy utóbb, de meg is teszi. Lehet hogy nem most, talán csak 5 megkeseredett év után. Érdemes ezt kivárni?

Ha mégis van értelme ennek a kapcsolatnak, nem fogja veszni hagyni, talán észhez tér, és belátja hogy nem vett részt kellően a család életében. Akkor majd megpróbál hazaédesgetni. Persze semmi nem garantálja, hogy meg is változik majd. De magától meg nem fog változni a helyzet, az biztos.

Egyébként, abból is látszik, hogy csak egy szűk oldalát ismerjük a dolognak, hogy azt írod teljes határozottsággal, imádja a lányát. Abból pedig amit leírtál, úgy tűnik, egy percet sem foglalkozik vele. Miben nyilvánul meg ez az imádat? Ettől függetlenül szerintem az alapján is lehet véleményt alkotni, amennyit megtudtunk.

2009. nov. 5. 11:00
 16/33 anonim ***** válasza:
81%

11:00 vagyok, még valami.

Ennek a kapcsolatnak így azért nincs értelme, mert nem érzed jól magad benne. Mindegy, hogy mik az okok, hogy mennyit tudunk és mennyit nem. Ha boldogtalan vagy, ha szenvedsz ebben a kapcsolatban, akkor ezt Te is, és a gyerekek is megsínylik. Ebben az esetben pedig felesleges tovább húzni. Van aki 50 évet leél a másik mellett, megkeseredve, csak mert egyszerűbb, mint továbblépni. A kényszeregyüttélések tönkreteszik az embert.

2009. nov. 5. 11:03
 17/33 anonim ***** válasza:
85%

Mi a tanulság?

ELŐBB összeköltözni és együtt élni 1-2 évet, UTÁNA szülni.

2009. nov. 5. 11:04
 18/33 anonim ***** válasza:
69%
11:04 Jogos, de sajnos ez sem segít mindig. Látod, ma már nagy divat az együttélés minden egyéb nélkül, házasság és/vagy baba után mégis tönkremennek a kapcsolatok, és megváltoznak az emberek.
2009. nov. 5. 11:13
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet egy ilyen embernek gyereket szülni??? Nem te fújod fel a helyzetet ez valóban nagyon rossz! Menj minél előbb ahogy tudsz.
2009. nov. 5. 11:16
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Menj, ha van hova. Ha nincs, keress. Ez a pasi nem keszult fel az apasagra, es onzo is. Gusztustalan dolog a fejedhez vagni, hogy az az o lakasa, te koltoztel oda. Es hogy fenyeget egy veressel? Elobb utobb meg is teszi. Sajnalom, hogy igy alakult, de te tudod, milyen ilyen kapcsolatban felnoni, es ezt nem akarod a gyerekeidnek. Akkor viszont lepned kell. Aztan vagy magahoz ter a dragalatos parod, vagy elveszit titeket. Valaszthat.
2009. nov. 5. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!