Szerintetek elköltözzek egy időre? Attól észhez térne?
Figyelt kérdés
A férjem alig foglalkozik velem és a négy éves kisfiunkkal. Ha itthon van dolgozik, ha nem dolgozik, akkor legtöbbször vadászni van. Szükségem lenne a segítségére, és a támogatására, de úgy érzem, nem számíthatok rá.2011. máj. 21. 12:11
1/9 anonim válasza:
Szerintem ne.Egyreszt a kisfiad sinylene meg,masreszt pedig neked sem jo, segiteni nem segit a kapcsolaton.Probalj meg javasolni valami kozos programot, pl.utazzatok el egy hetvegere egyutt egy olyan helyre, ahol jol ereztetek magatokat egyutt.Ne add fel. Tudom, hogy nehez,de annyi ev egyutt es a kisfiatok megerdemli a probalkozast!Minden jorafordul!
2/9 anonim válasza:
Na és hová költöznétek a kisfiaddal?Mert ha a szülőkhöz szerintem ez nem túl szerencsés,mert akkor magyarázkodni kellene.Hogy mennyire "térne észhez" a hiányotoktól az tőle is függ,mindenki máshogy reagál.Nehogy balul süljön el és válás legyen belőle,mert gondolom ezt te sem akarod.Ha a beszélgetés nem segít vesd fel az ötletet ha úgy érzed más nem segít.
3/9 anonim válasza:
Szia! Valahogy éreztetni kéne vele, hogy hiányozz neki! Tehát ha szeret és elköltözöl akkor hiányzoni fogsz neki és hátha ez észhez tériti, hogy fontos vagy neki te is és a közös gyerek is!de ez akkor jön be ha szeret téged, érezze a hiányod, mert lehet az a baj, hogy megkapott téged, tudja hogy ott vagy (otthon) és rád talál ha hazajön..vagy menjetek el a gyerköccel sétálni vagy fagyizni egyet abban az időben amikorra várhato hogy hazaér, és ha nem talál otthon, amikor hazaérteke tuti kérdezni fogja, hogy hol voltatok! De add a tudtára, hogy foglalkozzon veled, egy kapcsoltaot nem addig kell épiteni és élni meg vigyázni reá, kedveskedni a másiknak, amig a másikat meg nem kapja végleg(házasság pl. elvett feleségül) hanem aztán is!Éltetni kell a kapcsolatot! Sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Ja igen, es probalj meg beszelgetni vele,lehet, hogy o is szeretne elbeszelgetni veled, lehet, hogy o is erzi, hogy valami gond van, de a ferfiak kicsit lassabban reagalnak le dolgokat, sokszor mi azt hisszuk nok, hogy ok ki fogjak talalni a gondolatainkat, kozben ok meg azt varjak, hogy konkretan megmondjuk mi a baj, mi a helyzet.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ne koltozz el. Az csak osszezavarja a dolgokat, szerintem ne add fel, menjetek el kirandulni egy nagyot a szep idoben, es mondd el neki, mit erzel, hogy szereted es szukseged van ra. Ha elkotozol, csak a kisfiadat ijeszted meg,o nem erti, mi ez,szerintem varj meg egy kicsit. A turelem sokszor olyan sokat segit.
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy sokat kell dolgoznia, es ez teljesen lefarasztja, vagy a stressz a munkaban teljesen lefoglalja. Sokszor olyan nehez megfelelni a munkahelyen,lehet, hogy ez aggasztja.Ha meg elmegy vadaszni,hat lehet, hogy ott ereszti ki a faradt gozt.
7/9 A kérdező kommentje:
A barátnőmhöz mennénk el, mondjuk egy hétre. Úgy érzem, hogy szeret engem, csak sajnos neki minden előbbrevaló, mint a családja. Mindig mindenki számíthat rá, minket kivéve. Nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni, de az életem már szinte csak abból áll, hogy várok rá. A munkája nem gázos egyáltalán. Egy nyugis tavon kell portaszolgálatot teljesítenie. 24 órát dolgozik, utána 48 szabad. De mivel én meg minden nap hatig dolgozom, így alig találkozunk.
2011. máj. 21. 12:45
8/9 anonim válasza:
Probald meg a pozitiv dolgokat nezni. Van egy parod, es egy kisfiad. Fiatalok,egeszsegesek vagytok, van munkatok.Minden kapcsolatban lehetnek nehezebb idoszakok, amikor az egyik fel nem tesz ugyanannyit a kapcsolatba, mint a masik,emiatt neked nagyon nehez. Ne koltozz el.Annyira ossze tudja zavarni a dolgokat, hidd el.Ha tenyleg szereted, nem a koltozes az, ami segit,ne kockaztasd.Probaltal vele beszelgetni errol?Csak ugy nyugodt hangon, nem veszekedve,mert attol a ferfiak menekulnek...Egyutt megoldjatok!
9/9 anonim válasza:
szerintem az elköltözés nem jó. de kikapcsolódni elmehettek a fiaddal 1 hétre, jót fog tenni mindhármatoknak :)
hiányozni akkor is fogtok ha nem habiszti elköltöztök csak elutaztok nyaralni. ettől függetlenül beszélj vele az érzéseidről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!