Ha nélkülem lenni kikapcsolódás, akkor velem?
Akkor állítsd választás elé. Vagy a drog, vagy te. Bár én már az első ilyennél kipenderítettem volna.
Így nem tudtok közös jövőt tervezni, nem vállalhatsz mellette gyereket, ...
Megmondod neki, hogy még egy ilyen, és repül.
Nem gondolom, hogy drogozott. De még ha befüvezve le is feküdt egy pár csajjal... Most őszintén mi van akkor? Semmi, hiszen nem volt józan!
Ne legyél már ilyen vaskalapos! Hát hazament!
40. válaszolónak.
Azért bőven lehet olyan férfit is találni, aki nem drogozik, nem bulizik állandóan (persze attól még a barátaival találkozik), nem k.rvázik, és szorgalmas.
Hát halljátok én nem értem a válaszokat. Nem olvastam el az összeset, de tényleg nem tudom hova tenni.
Most jelentkezzen az, akinek semmi gondja nem lenne nőként a pasijával, ha az csak kajálni, meg gatyát cserélni menne haza. Ugye? A saját példa más. Persze írni mindent lehet, hogy én elengedem hetekre, meg az a ku..a nagy szabadság így úgy.
Vagy együtt vagyunk, vagy nem. Ha együtt vagyunk akkor belefér néha egy-egy sörözés a haverokkal, de egy hét nem!
Úgyhogy kedves kérdező, tökéletesen átérzem azt amit érzel, ne hagyd magad. Ezt nem kell engedned. Egy hét sok, sőt zsinórba 2-3 nap is.
Azonban az hogy elmegy haverokkal, nem azt jelenti, hogy nem érzi veled jól magát. Azonban abban igazad van, hogy ha egy megállapodott ember úgy viselkedik mint egy kamasz, az nagyon gáz.
A helyedbe én megkérdezném tőle, hogy a haverok közül, hányan nősek már, hányan hagyták otthon egy hétre a feleségüket? Szerintem rajta kívül egy sincs.
Ha a férjem túlzásokba esik, mindig elmondom neki, hogy a házasság nem agglegény élet. Ő választotta, nem volt kötelező feleségül vennie. Ha független akar lenni mint a haverok nem állok az útjába, de ha továbbra is férjként akar élni, akkor tartsa be a szabályokat. Semmi olyat nem kérek tőle, amit én magam ne tartanák be.
Nézd, mellőlem biztosan repülne. De a drog miatt, és nem azért, mert a barátaival töltött pár napot. Nem volt távol 1 hétig, hiszen hazament estére. Akár el is utazhattak volna valahová nyaralni, pasis hétvégére.
Most akkor a párom is legyen mérges rám, amiért félévente egyszer meglátogat az unokatesóm Angliából ill. egy barátnőm, és 1 hétig akkor csak kirándulgatunk? Ebben nem látok semmi rosszat. Viszont a drogban igen.
El is utazhattak volna? De akkor minek van az embernek kapcsolata? Miért nem azzal utazgat?
Mindenki másképpen látja a dolgokat, szerintem jobb a fű, mintha részeg lenne, az számomra sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!