Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nélkülem lenni kikapcsolódá...

Ha nélkülem lenni kikapcsolódás, akkor velem?

Figyelt kérdés
A férjem fél éve nem találkozott a barátaival, egyetlen barátjával sem, a haverok nagyon hiányolták, sokat hívogatták, így újra elkezdett találkozni velük. Egy hétig(!) csak aludni(!) járt haza, reggel elment és tíz, tizenegy óra magasságában érkezett meg, én közben nem hívtam, nem kerestem, ő sem keresett, reggelente megkérdezte nekem milyen napom volt, hogy vagyok, de én nem kérdeztem tőle semmit, mert nem érdekelt, olyan dühös voltam. Most egy hét után azt kérte beszéljük meg, arra kért, hogy ne haragudjak és értsem meg, hogy csak egy kis szabadságra, kikapcsolódásra(!) volt szüksége, ezt egyszerűen nem veszi be a gyomrom. Ha neki nélkülem lenni kikapcsolódás, akkor velem micsoda?

2013. szept. 18. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
53%

Akkor állítsd választás elé. Vagy a drog, vagy te. Bár én már az első ilyennél kipenderítettem volna.

Így nem tudtok közös jövőt tervezni, nem vállalhatsz mellette gyereket, ...

Megmondod neki, hogy még egy ilyen, és repül.

2013. szept. 18. 16:01
 42/62 anonim ***** válasza:
25%

Nem gondolom, hogy drogozott. De még ha befüvezve le is feküdt egy pár csajjal... Most őszintén mi van akkor? Semmi, hiszen nem volt józan!

Ne legyél már ilyen vaskalapos! Hát hazament!

2013. szept. 18. 16:06
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

40. válaszolónak.

Azért bőven lehet olyan férfit is találni, aki nem drogozik, nem bulizik állandóan (persze attól még a barátaival találkozik), nem k.rvázik, és szorgalmas.

2013. szept. 18. 16:15
 44/62 anonim ***** válasza:
77%

Hát halljátok én nem értem a válaszokat. Nem olvastam el az összeset, de tényleg nem tudom hova tenni.

Most jelentkezzen az, akinek semmi gondja nem lenne nőként a pasijával, ha az csak kajálni, meg gatyát cserélni menne haza. Ugye? A saját példa más. Persze írni mindent lehet, hogy én elengedem hetekre, meg az a ku..a nagy szabadság így úgy.

Vagy együtt vagyunk, vagy nem. Ha együtt vagyunk akkor belefér néha egy-egy sörözés a haverokkal, de egy hét nem!

Úgyhogy kedves kérdező, tökéletesen átérzem azt amit érzel, ne hagyd magad. Ezt nem kell engedned. Egy hét sok, sőt zsinórba 2-3 nap is.

Azonban az hogy elmegy haverokkal, nem azt jelenti, hogy nem érzi veled jól magát. Azonban abban igazad van, hogy ha egy megállapodott ember úgy viselkedik mint egy kamasz, az nagyon gáz.

A helyedbe én megkérdezném tőle, hogy a haverok közül, hányan nősek már, hányan hagyták otthon egy hétre a feleségüket? Szerintem rajta kívül egy sincs.

Ha a férjem túlzásokba esik, mindig elmondom neki, hogy a házasság nem agglegény élet. Ő választotta, nem volt kötelező feleségül vennie. Ha független akar lenni mint a haverok nem állok az útjába, de ha továbbra is férjként akar élni, akkor tartsa be a szabályokat. Semmi olyat nem kérek tőle, amit én magam ne tartanák be.

2013. szept. 18. 16:17
 45/62 A kérdező kommentje:
Engem nem az érdekel, hogy drogozott e, mert nem valami szintetikus drogról van szó és tudom, hogy nem egy hétig egyfolytában szívja, vannak napok, amikor söröznek. Az egész egyben elviselhetetlen és nagyon idegesítő, nem ragadok ki külön részleteket. Azt sem értem, hogy akinek valakije, annak miért van szüksége ilyen szintű szabadságra, de azt, hogy miért fontosabb reggeltől estig a haverokkal lenni, mikor az ember a szerelmével is lehetne nem is fogom megérteni soha, ráadásul nem is igazi barátokról, hanem csak érdekbarátokról van szó. A férjem felnőtt ember és szánalmasan viselkedik ilyenkor, akkor is, ha nem látom pontosan mit csinál, megőrülök, hogy ennyire ciki dolgokat. Egyetlen percig sem hat meg, hogy mennyire szeret és, hogy mennyire kedves velem minden este, mert én a hátam közepére sem kívánom mikor végre hazaér. Gyűlölöm, ez az igazság, olyan szinten eluralkodik rajtam a düh, amivel nem tudok mit kezdeni. Mikor sokan leírják, hogy sárkány vagyok és az én felfogásommal van baj, akkor őszintén mondom elgondolkozom és kicsit megnyugszom, de akkor sem hiszem, hogy ez lenne a normális.
2013. szept. 18. 16:21
 46/62 A kérdező kommentje:
Utolsó, persze, hogy nincs ilyen a barátai között, egyikük sem nős, viszont mindegyikük nagyon szeretne normális kapcsolatot, szerető feleséget, gyereket és tudom azt, hogyha bármelyiknek is összejön majd ez, a férjem és a drog és ezek az egy hetek is lapátra kerülnek, a férjem meg majd csak leshet. Ugye mindig az kell, ami nincs.
2013. szept. 18. 16:23
 47/62 anonim ***** válasza:
67%

Nézd, mellőlem biztosan repülne. De a drog miatt, és nem azért, mert a barátaival töltött pár napot. Nem volt távol 1 hétig, hiszen hazament estére. Akár el is utazhattak volna valahová nyaralni, pasis hétvégére.

Most akkor a párom is legyen mérges rám, amiért félévente egyszer meglátogat az unokatesóm Angliából ill. egy barátnőm, és 1 hétig akkor csak kirándulgatunk? Ebben nem látok semmi rosszat. Viszont a drogban igen.

2013. szept. 18. 16:30
 48/62 A kérdező kommentje:

El is utazhattak volna? De akkor minek van az embernek kapcsolata? Miért nem azzal utazgat?

Mindenki másképpen látja a dolgokat, szerintem jobb a fű, mintha részeg lenne, az számomra sokkal rosszabb.

2013. szept. 18. 16:32
 49/62 anonim ***** válasza:
67%
Úgysem szereted, mit érdekel?
2013. szept. 18. 16:34
 50/62 anonim ***** válasza:
89%
Nem leszek népszerű,de őszintén szólva elcsodálkoztam a válaszokon.Valahogy számomra nem férne bele,hogy a párom egy hétig csak enni meg aludni jár haza úgy,hogy eközben életjelet sem ad magáról,és gyakorlatilag az egész napja a bulizásról szól.Engem ez kiakasztana,a drog meg csak hab lenne a tortán.Én ezt nem tűrném,nem hagynám,már eleve azért sem,mert ilyen alakok tartoznak a baráti körébe,akik csak lehúzzák a mélybe.Nem hinném,hogy mindez a világ legtermészetesebb dolgai közé tartozik...
2013. szept. 18. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!