Ha nélkülem lenni kikapcsolódás, akkor velem?
sokkal jobban szeret, de én kevésbé
Akkor hagyd ott! TAláljon egy normális nőt!
Kicsit írd le higgadtabban.
Tehát elment velük. De hová? Sörözni, beszélgetni? Mert az tényleg nem gond. Vagy hová ment, amiért idegesít?
Azt írod, mindig ezt csinálja. És trógerek a barátai. De miért trógerek? Ez mit jelent? És miért nem dolgozott?
"ő minden ilyen alkalommal sokkal jobban szeret, de én kevésbé"
A szeretet nem elvárás függő, mivel elfogadással is jár ezért csak simán vagy van vagy nincs. Ami az elvárásainknak való megfelelés függvényében érzünk azt birtoklási vágynak hívjuk...
Ám szerintem jobban jársz így hogy fél évente egy hét, mintha minden este elmenne velük, vagy minden hétvégén helyetted őket választaná. Szerintem szerencsés nő vagy hogy ilyet fogtál ki :)
Így azért kicsi már más a szitu.
Ténylegesen tudod, hogy drogoznak, vagy csak feltételezed róluk? A te férjed is drogozni lép le néha 1 hétre? Ha igen, akkor ezt tudtad róla korábban is, mielőtt hozzámentél volna.
Én tuti nem tűrnék el egy drogost magam mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!