Ha nélkülem lenni kikapcsolódás, akkor velem?
Energiaveszteség, fáradtság, idegőrlés vagy legalábbis erős, amolyan fejfájást előidéző koncentráció, ilyesmi.
Mint a munka és a szabadság.
A munkában az ember elfárad, rengeteg energiát használ fel, néha még a feje is megfájdul. A szabadságban mindezt kipiheni, kikapcsolódik. Kell a munka, de néha-néha be kell iktatni egy-egy szabadnapot, mert az ember meghülyül. Van aki imádja a munkáját, nem tudna meglenni nélküle, más pedig utálja, de csinálja. Ez mindegy is, aki imádja a munkáját, az is elfárad benne, annak is kell a kikapcsolódás néha!
Ugyanígy van a férjed a ti kapcsolatotokkal. Néha kell valami más, egy kis pihi, fellélegzés. Az, hogy téged imád vagy utál, az a kérdésedből nem derül ki. Bár ha féltékeny vagy rá, vagy ennyire irányítani akarod, akkor az nem jelent túl jót.
#9 nagyon igaz! Mindennap kéne egy többet-kevesebbet egyedül lenni - kinek-kinek igényei szerint. Jó, megértő házastárs ezt tudja. Nem lehetünk kullancsok egymás nyakán
Annak rossz a vége.. Egyedül lenni jó. És akkor tud élmény lenni, valakivel lenni.
A férjed, nem a rabszolgád. Legyen külön életetek is. Az, hogy összeházasodtatok, nem jelenti azt, hogy WC-re is csak kézenfogva mehettek.
Járjon el ő is a haverjaival, te is a barátnőiddel. Ha le akarod kötni, akkor ott fog hagyni - megjegyzem jogosan.
"Ha neki nélkülem lenni kikapcsolódás, akkor velem micsoda?"
Már bocs, de aki ilyen kérdésre választ vár, anélkül lenni kikapcsolódás!
Ne puffogj, neki is szüksége van a barátokra. Attól, hogy nem szereted a barátait, neki még a barátai. Fél éve nem látta őket, most elment velük, nem gond. 10-11-re otthon volt, nem maradt ki hajnalig minden egyes nap.
Én irigylem a problémád. Az én párom sokszor előttem megy el dolgozni úgy, hogy utánam érkezik haza. És még szombaton is dolgozik, néha vasárnap is. Ha ilyenkor hétköznap szabadnapot kap, én örülök, hogy végre tud a barátaival is találkozni.
Ne legyél már ennyire önző. Nem csajozni volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!