Ha egy nős pasi becsajozik, miért mondják el a nőt mindenféle riherongynak?
#8: maximálisan igazad van, nem értem a lepontozást.
#10: a pasit kéne, hogy ez zavarja, nem a nőt, akinek semmi köze hozzá.
A többit bocsi nem olvastam el, mert szánalmas egy felfogás, hogy a nő tehet róla. Ha nem az egyik nőt dönti meg, akkor a másikat. Valakit találni fog, max. azt hazudja, hogy nőtlen. A pasi viselkedik gerinctelenül.
Ismerek pár ilyen alakot. Addig mennek, amíg nem találnak.
Ja, és dolgoztam örömlányként. Vendégeim fele nős volt!
No komment!
Ezért már nehezen is bízok meg bárkiben is, szerencsére a jelenlegi párom nem ilyen, és boldogan élünk 7 éve.
"Azért, mert nem más pasiját kellene lenyúlni, meg szétzilálni egy kapcsolatot, házasságot, családot, hanem olyanokkal kellene kikezdeni, aki szabad."
Ezt úgy mondod, mintha a férfi csak tehetetlen bábu lenne az egészben. Aki dugja, marja?
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha van olyan nô, aki el tudja vinni tôlem a páromat, az vigye nyugodtan! :) Nem haragudnék se a nôre, se a páromra. De a cuccait segítenék összeszedni. ;)
Úgy gondolom, én is képes vagyok arra, amire a párom. Lenne éppen elég udvarlóm, ha akarnám. Nem lennék "megkeseredett, megcsalt exnej". Ô ezt tudja. Tehát azt is, hogy mit kockáztatna. Próbálták már elcsábítani. Tudtam róla. Én inkább sajnáltam a csajt... olyan hisztit csapott le, amikor rájött, hogy nem fog összejönni, mint az egyszeri kislány a Tescoban a Barbie pult elôtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!