Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nős pasi becsajozik,...

Ha egy nős pasi becsajozik, miért mondják el a nőt mindenféle riherongynak?

Figyelt kérdés
Egy liezonhoz ketten kellenek, tehát a pasas legalább annyira hibás, mint a nő. Ráadásul sokan megjátsszák az elhanyagolt férjet, sajnáltatják magukat. Ennek ellenére mindig a nő húzza a rövidebbet a közvélemény előtt. Ő a rohadt qurva.
2013. szept. 16. 22:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem más pasiját kellene lenyúlni, meg szétzilálni egy kapcsolatot, házasságot, családot, hanem olyanokkal kellene kikezdeni, aki szabad.
2013. szept. 17. 16:37
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem, a pasinak nem kellene kikezdeni mással, mivel neki van felesége!
2013. szept. 17. 16:54
 23/28 anonim ***** válasza:

#8: maximálisan igazad van, nem értem a lepontozást.

#10: a pasit kéne, hogy ez zavarja, nem a nőt, akinek semmi köze hozzá.

A többit bocsi nem olvastam el, mert szánalmas egy felfogás, hogy a nő tehet róla. Ha nem az egyik nőt dönti meg, akkor a másikat. Valakit találni fog, max. azt hazudja, hogy nőtlen. A pasi viselkedik gerinctelenül.

Ismerek pár ilyen alakot. Addig mennek, amíg nem találnak.

Ja, és dolgoztam örömlányként. Vendégeim fele nős volt!

No komment!

Ezért már nehezen is bízok meg bárkiben is, szerencsére a jelenlegi párom nem ilyen, és boldogan élünk 7 éve.

2013. szept. 17. 22:35
 24/28 anonim ***** válasza:

"Azért, mert nem más pasiját kellene lenyúlni, meg szétzilálni egy kapcsolatot, házasságot, családot, hanem olyanokkal kellene kikezdeni, aki szabad."

Ezt úgy mondod, mintha a férfi csak tehetetlen bábu lenne az egészben. Aki dugja, marja?

2013. szept. 17. 23:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Azért mondom, mert ismerek egy-két olyan nőt, aki szószerint rámászott nős vagy foglalt férfiakra, kamaszkora óta csak olyanokkal jött össze akinek volt kapcsolata. Ha tudom valakiről, hogy foglalt, akkor már csak azt nemet mondok, mert van bennem annyi gerinc, hogy ne szedjek szét egy családot, pláne ha még gyerek is van. Ne én legyek az, aki miatt szétesik egy család. Ettől függetlenül az a pasi a szememben ugyanolyan féreg, aki hagyja magát, ők sincsenek felmentve, sőt. A nagyobb felelősség az övé. Ettől még a nőben is lehetne annyi tisztesség, hogy nem nős pasikra utazik.
2013. szept. 18. 07:13
 26/28 anonim ***** válasza:
De hát akkor itt a megoldás! A férfi mindig mondjon nemet. Megerőszakolni nem lehet - itt rajta múlik, lesz-e szex vagy nem.
2013. szept. 18. 11:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Hát igen, én mászhatok rá erősen a pasira, ha benne van annyi gerinc, hogy elküld a fenébe, merthogy neki felesége van!!!
2013. szept. 18. 17:45
 28/28 anonim ***** válasza:

Én ezzel úgy vagyok, hogy ha van olyan nô, aki el tudja vinni tôlem a páromat, az vigye nyugodtan! :) Nem haragudnék se a nôre, se a páromra. De a cuccait segítenék összeszedni. ;)

Úgy gondolom, én is képes vagyok arra, amire a párom. Lenne éppen elég udvarlóm, ha akarnám. Nem lennék "megkeseredett, megcsalt exnej". Ô ezt tudja. Tehát azt is, hogy mit kockáztatna. Próbálták már elcsábítani. Tudtam róla. Én inkább sajnáltam a csajt... olyan hisztit csapott le, amikor rájött, hogy nem fog összejönni, mint az egyszeri kislány a Tescoban a Barbie pult elôtt. :)

2013. nov. 12. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!