Akik otthon éltek, nektek mennyit kell belefizetni a költségekbe?
Én egy éve költöztem el otthonról, addig 20.000 Ft-ot adtam haza kp-ba, +6.000 Ft kajajegyet, időnként bevásároltam, és ha kellett, kocsival vittem anyukámat ahova menni akart pl. vásárolni a közeli városba (nem kértem benzinpénzt). Szóval átlagosan 30-35.000 Ft között adtam haza havonta. És értelemszerűen a saját dolgaimat (sampon, tusfürdő, tampon, smink, ruha, fodrász stb.) magamnak álltam, persze volt, hogy anya vett nekem, vagy én vettem neki ami éppen kellett.
Nem kérte, de adtam, mert tisztában vagyok/és voltam is/ anyukám anyagi helyzetével, és tudtam, hogy +1 személy (én) eltartása igencsak megterhelte volna a kasszát.
férjemmel most költöztünk vissza a szüleimhez....szeretnénk félretenni, gyűjteni saját házra (két év alatt előreláthatólag össze is jön), de ezt albérletben nem lehetett megtenni...szerencsémre a szüleim nagyon örülnek, hogy ott vagyunk és semmit nem kell beleadnunk a költségekbe...egy a lényeg, hogy rakjuk félre a pénzünket és teljesítsük álmainkat :)
remek családom van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!