Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben a helyzetben...

Szerintetek ebben a helyzetben kinek kéne "engedni"?

Figyelt kérdés
a barátom kb egy hét múlva vizsgázik, ez nagyjából minden gondolatát és idejét leköti. De már ez megy egy hete és tegnap megkértem, h foglalkozzon velem is. Mivel én most a szüleimnél vagyok, ez annyit jelentett volna, h kicsit felhívom skypeon, de azt mondta h tanul. Tudom h ebben nem hazudik, de nem igaz, h nem lenne fél órája beszélgetni. Amúgy minden nap ír emailt, h mit csinált aznap, de kb csak tanul szóval nem túl változatos. Én megkértem h beszélgessünk, mert hiányzik és nekem egyszerűen kevés ha csak általános dolgokról levelezünk, de szerinte meg nekem el kéne fogadnom, h ő most stresszes és ennyi időt tud rám szánni, és h ha nyaggatom akkor meg még rosszabb lesz....most vagy lenyelem ezt, és akkor azt érzem h egy hülye papucs vagyok, vagy hajtom a magamét, h de fél óra igazán nem lenne sok, és akkor meg hisztis liba...szerintetek kinek van igaza?
2013. szept. 16. 14:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%
Elég szomorú, hogy a szerelmednek nem jelent kikapcsolódást és feltöltődést, ha beszél veled néhány percet. Szerintem neked van igazad.
2013. szept. 16. 15:26
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Én nem érzem,hogy gond lenne a kapcsolatunkkal, nagyon szeretjük egymást, de mi mindketten olyanok vagyunk, hogy vizsgaidőszakban inkább bedobjuk magunkat, és arra koncentrálunk. Volt olyan, hogy nem is beszéltünk egy napig, mert egyszerűen nulla időm volt arra is, hogy kimenjek enni, neki szintén. Nagyon idillien hangzik, hogy "a párom hangja mindig felüdülés", de amikor masszívan benne vagyok a tanulásban, akkor úgysem tudok önfeledten beszélgetni, és ő sem... Mondjuk mi mindketten nehéz szakot csinálunk, ilyenkor hagyjuk egymást, vizsga után meg lazítunk egyet közösen. Miből vizsgázik amúgy szeptember közepén, hogy ennyire izgul? Én amúgy a helyedben most hagynám, és ha túl van az egészen, akkor leültetném, és elmondanám neki, hogy ez neked baromira nem pálya. Csak az a gond, hogy ha ő ilyen típus, akkor ezen nem nagyon tud változtatni, remélhetőleg már nem sok vizsgája lesz :)
2013. szept. 16. 16:16
 23/27 Frigg ***** válasza:
33%

Nekünk rengetegszer volt ilyen a párommal, ő is ilyen nagyon tanulós. Volt, hogy egy hónapig! nem találkoztunk személyesen, pedig egy városban laktunk, és egy városban jártunk egyetemre is.... ezek a napos, hetes kihagyások, alig pár szavas csetelések bizony rányomták a bélyeget a kapcsolatunkra. nem emiatt lett ugyan vége, de közre játszott. Szóval én azt is átérzem, amiről a kérdező beszél. Persze kell hagyni időt tanulásra, de pár perc skype csak beleférne, ha nem is minden nap, de egy héten többször.

23/N

2013. szept. 16. 16:30
 24/27 anonim ***** válasza:
96%
Én vizsga előtt már 2-3 héttel tiszta idegbeteg voltam:)Ajánld fel neki,hogy szívesen átmész hozzájuk,megcsinálod neki a kedvenc kajáját,kikérdezed a tételt és utána lazításképpen elmentek egyet csinálni.Ha nem tartja jó ötletnek,azt is értsd meg,biztos nagyon fontos neki ez a vizsga,akarja,hogy jól sikerüljön.
2013. szept. 16. 19:49
 25/27 anonim ***** válasza:
35%

"Ajánld fel neki,hogy szívesen átmész hozzájuk,megcsinálod neki a kedvenc kajáját,kikérdezed a tételt és utána lazításképpen elmentek egyet csinálni."

A seggét ne nyalja ki esetleg?

Fiú vagyok, de itt a kérdezőnek van igaza. Arra nem tud időt szakítani, hogy beszéljenek 30 percet? Ennyire nem lehet stréber, hogy csak a vizsga körül forog az agya... Lehet itt jönni, hogy nehéz szak stb. Könyörgöm, 30 percről van szó. Szánalmas ahogyan még őt véditek.

2013. szept. 16. 20:19
 26/27 Frigg ***** válasza:

Utolsó: aki mást mond, akár saját tapasztalatot is, le lesz pontozva. Én sem mondtam semmi rosszat, nem buzdítottam a kérdezőt hogy ne hagyja élni a srácot, csak elmondtam velünk mi történt, és látod. Ha nem szidod a kérdezőt sok esetben, mert a többség így látja, akkor ennyi volt.

23/N

2013. szept. 16. 22:46
 27/27 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenki jótanácsait. Megírtam neki, h elfogadom h tanulnia kell, mert szeretem, és ha ezt kéri akkor nem nyaggatom most egy hétig. Megköszönte, de a nap folyamán még kétszer rámírt, h h vagyok, este pedig felhívott skypeon h beszélgessünk. Kb 20 percet beszéltünk, kérdeztem h h felhívott és azt mondta h mert tudta h örülnék neki. Nem beszélgettünk mélyen szántó dolgokról, de legalább hallottam a hangját és azt mondta örül h beszéltünk.

Örülök, h én el tudtam fogadni az ő kérését, és erre "cserébe" ő is az enyémet :)) Tudom, h ez nem üzlet, de jól esik, h ő is igyekszik

2013. szept. 16. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!