Szerintetek ebben a helyzetben kinek kéne "engedni"?
Nekünk rengetegszer volt ilyen a párommal, ő is ilyen nagyon tanulós. Volt, hogy egy hónapig! nem találkoztunk személyesen, pedig egy városban laktunk, és egy városban jártunk egyetemre is.... ezek a napos, hetes kihagyások, alig pár szavas csetelések bizony rányomták a bélyeget a kapcsolatunkra. nem emiatt lett ugyan vége, de közre játszott. Szóval én azt is átérzem, amiről a kérdező beszél. Persze kell hagyni időt tanulásra, de pár perc skype csak beleférne, ha nem is minden nap, de egy héten többször.
23/N
"Ajánld fel neki,hogy szívesen átmész hozzájuk,megcsinálod neki a kedvenc kajáját,kikérdezed a tételt és utána lazításképpen elmentek egyet csinálni."
A seggét ne nyalja ki esetleg?
Fiú vagyok, de itt a kérdezőnek van igaza. Arra nem tud időt szakítani, hogy beszéljenek 30 percet? Ennyire nem lehet stréber, hogy csak a vizsga körül forog az agya... Lehet itt jönni, hogy nehéz szak stb. Könyörgöm, 30 percről van szó. Szánalmas ahogyan még őt véditek.
Utolsó: aki mást mond, akár saját tapasztalatot is, le lesz pontozva. Én sem mondtam semmi rosszat, nem buzdítottam a kérdezőt hogy ne hagyja élni a srácot, csak elmondtam velünk mi történt, és látod. Ha nem szidod a kérdezőt sok esetben, mert a többség így látja, akkor ennyi volt.
23/N
köszönöm mindenki jótanácsait. Megírtam neki, h elfogadom h tanulnia kell, mert szeretem, és ha ezt kéri akkor nem nyaggatom most egy hétig. Megköszönte, de a nap folyamán még kétszer rámírt, h h vagyok, este pedig felhívott skypeon h beszélgessünk. Kb 20 percet beszéltünk, kérdeztem h h felhívott és azt mondta h mert tudta h örülnék neki. Nem beszélgettünk mélyen szántó dolgokról, de legalább hallottam a hangját és azt mondta örül h beszéltünk.
Örülök, h én el tudtam fogadni az ő kérését, és erre "cserébe" ő is az enyémet :)) Tudom, h ez nem üzlet, de jól esik, h ő is igyekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!