Szerintetek ebben a helyzetben kinek kéne "engedni"?
Azért egy fél órája lehetne telefonálni. Még államvizsgára sem 24 órát tanultam a 24-ből. Lazításként igenis jól esik a szerelmünkkel beszélni. Tehát, ha tényleg csak 20-30 percről van szó, egyáltalán nincs igaza a párodnak.
Szerintem ti nem maradtok együtt hosszú távon, mert nem hozzád fordul támaszért cserébe.
Van két gyerekem és éppen vizsgára készülök. Nyilván nem tudok tanulni, mikor hazajönnek a suliból, tehát csak ha már lefeküdtek. A párom is néha megkér valamire (nagyobb szabású rendrakás a pincében stb.), amire időm lenne, hiszen tanulni nem tudnék. De egyszerűen belémköltözött a vizsgradrukk és nem bírok mást csinálni.
Ráérnék, de nem megy. Azt érzem, hogy nem szabad semmi olyanba belefognom, elfogultnak lennem valamilyen más tevékenység felé, lekötni magam valamivel, ami amúgy érdekel, mert elveszi a vizsga miatti izgulástól, tanulásidő megszervezésétől stb. az időt. Ja, és nesze, emellett meg itt válaszolgatok neked. :) Szóval nem vagyunk ilyenkor beszámíthatóak, légy megértő. Nekem még egy hét a vizsga, nálatok csak egy hetet kell várni.
Ne szívassátok már.
Fülig szerelmesen én 48 órát nem bírtam ki a barátom nélkül, ezt is meg lehet érteni. Aztán persze muszáj volt, most meg távkapcsolat, de egyszer mindent meg kell tanulni.
Szerintem a fiúnak még jót is tenne, ha lazítana egy kicsit, javítaná vele az agya tudásfelszívó képességét. De ha ő ennyire drukkolós, azt el kell fogadni.
Én is ilyen voltam, hogy ha vizsgára készültem nem lehetett hozzám szólni.
Próbáld elfogadni, hogy most minden idejét tanulásra akarja fordítani. Ha nem nyaggatod, hanem biztatod, hogy tanuljon, akkor talán hamarabb célt érsz, és rád is fordít időt a nagy tanulás közben.:)
De ha ennyire stresszes, akkor veled is ilyen lenne, szóval nem lenne nagy élmény a találka. Én kibírhatatlan voltam, szóval hidd el, jobb ha vársz.:) Kitartás!
Basszus, most egyesek komolyan normálisnak tartják, hogy valakinek egy hèt alatt fèl órája nem volt a "szerelmère?" Mèg egy nyamvady kis skype-hîvàsra sem? Nyilván nem 0-24 - ben tanul ez a sràc, ès olyan meg nem lètezik, hogy valakihez kèt hètig ne lehessen hozzászólni, mert tanul.
Megèrtem, hogy fontos a vizsga, de azèrt nem kell közben teljesen elhanyagolni a másikat. Bármennyiee izgulok vagy fáradt vagyok, mindig öröm szâmomra, ha hallhatom a párom hangját, tulajdonkèppen ki se bírnám, hogy egy hètig csak emailben beszèlünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!