Gratuláljak neki a babájához?
Régen nagyon jó barátságban voltunk, a legjobbak. (gimi, egyetem)Majd összevesztünk, és azóta sem beszélünk egymással. Született már egy kislánya, de az elég közel volt a veszekedésünkhöz, így nem írtam neki. 2 éves a kislány. Most a múlt héten született meg a második lánya. (iwiwről tudom, tett fel képeket). Írjak neki pár sort? és ha igen, mit? Viszont az hozzátatozik, hogy nekem is van egy 8 hónapos babóm, de ő nem írt semmit.
De nagyon hiányzik a barátsága
köszönöm! :)
Csak nem tudom, ilyen helyzetben mit írhatnék.
Akármin is vesztetek össze, ez a világon a legjobb apropó, hogy kibéküljetek!
(Nem is értem, miért írtál ide kérdést, főleg hogy egyátalán nem tudjuk mi volt az összeveszés oka)
Ha mondjuk a volt pasijától van a gyerek, akkor az már rázósabb...
Szerintem is csak először gratulálj és írd oda,szeretnéd a többit személyesen hallani,ne mesélj el neki mindent iwiwen!
Amikor az én régóta nem látott barátnőm bajba került,én csak annyit írtam neki,szeretném,ha úgy tudnánk mindent megbeszélni,mint régen..
Erre visszaírhat vagy elutasíthat,de akkor nem lesz olyan ciki,hogy te meg kisregényt írtál neki!
Semmit.Kár az ilyen kényszerjópofizásokat erőltetni.
Éld a saját életet,Ő meg az övét.Ennyi.
a helyedben sztem én sem írnék neki.
de igazából ezt neked kell látnod, hogy mit akarsz. Szeretnél nyitni felé, megéri, tutira hiányzik az ő barátsága?
ha igen, akkor írhatsz neki akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!