Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor gratuláljak?

Most akkor gratuláljak?

Figyelt kérdés
A kolléganőm le sem tudná tagadni a terhességét. Azt is tudjuk hogy már a 18. hétben jár. Próbálja takargatni de nagyon egyértelmű:)) Nem az első terhessége ,hamar észrevettük. Az előző babáját a 11. héten elvesztette és szerintünk most babonaságból sem szól. De ez olyan kellemetlen...látjuk...mégsem örülhetünk vele?!
2010. nov. 19. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Honnan vagy benne olyan biztos hogy terhes?Lehet hogy csak hízott. Csak akkor gratulálj, ha ő szól, hogy babája lesz.
2010. nov. 19. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egyik szomszédasszonyom mesélte hogy a fodrásznál elkotyogta a kolléganőm anyukája magát:) De amúgy is egyértelmű. Nem hízékony alkat, 6 éve ismerem. Csak a pocak nő. A kabátját sem a derekán köti meg hanem pocak fölött:)
2010. nov. 19. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jár annyi tapintat neki (főleg egy vetélés után) hogy majd akkor gratuláltok mikor ő úgy érzi eljött az ideje hogy elmondja. Fel sem merülne bennem hogy gratuláljak úgy hogy tudom hogy neki fontos babonából hogy ne tudja még senki. Minden esetre az nagyon jó hogy még azt is tudjátok hogy 18 hetes. Bízzátok rá a bejelentést.
2010. nov. 19. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ha majd úgy érzi a kollégánőd, hogy el akarja mondani, akkor elmondja, privát és intim ügye. Teljesen meg lehet érteni. Ez rá tartozik elsősorban, majd, ha ott tart, hogy nyugodtan el tudja mondani, akkor együtt is örülhettek.
2010. nov. 20. 06:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!