Az imént csúnyán összevesztem a párommal, egy kicsit rosszúl viselem, hogy mindig dolgozik és mégsincs pénzünk. Mit tegyek?
Szerintem jobban jársz ha lelép tőled ez a lúzer!
Férfi létére közmunkából hazahoz 50 ezret, amiből elcigizik 6 ezret, te meg egy joghurtot nem tudsz venni magadnak?? menjen a bánatba az ilyen!
Szerintem pont bántja a párodat eléggé a helyzet, nem hogy még a fejére olvasd. Persze, hogy rossz nektek, de attól, hogy veszekedtek még nem lesz jobb.
Látod amúgy rajta, hogy akar változtatni? Tanulni mondjuk, hogy jobb végzettsége legyen? Keress jobb munkahelyet? Ha látod, hogy mindent elkövet, akkor ez biztos, csak átmeneti állapot, nem fog mindig közmunkán dolgozni, élhettek még jól is. Viszont ha azt látod, hogy jó neki dagonyászni a sárban, és magasról tesz mindenre,és még 10 év múlva is csak árokásásra lesz kilátása 50 ezerért, akkor bizony menekülj. De őt ne szídd, vagy eggyütt fejlődtök, és együtt tesztek a dolgokért, hogy jobb legyen, vagy ha ebben nem tudtok partnerek lenni, akkor engedjétek el egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!