Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az imént csúnyán összevesztem...

Az imént csúnyán összevesztem a párommal, egy kicsit rosszúl viselem, hogy mindig dolgozik és mégsincs pénzünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most nem akar mellettem aludni és azt mondta, hogy holnap elmegy. Nem a hisztim miatt hanem azért mert nem becsülöm semmire. Hogyan engeszteljem ki? (Csak normális válaszokat kérek!)
2013. szept. 13. 21:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem jobban jársz ha lelép tőled ez a lúzer!

Férfi létére közmunkából hazahoz 50 ezret, amiből elcigizik 6 ezret, te meg egy joghurtot nem tudsz venni magadnak?? menjen a bánatba az ilyen!

2013. szept. 14. 08:32
 22/29 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem lehet mindenkinek szuper munkahelye. Èn örülök, hogy legalább itt alkalmazzák pár hónapig.
2013. szept. 14. 08:51
 23/29 anonim ***** válasza:
Jaa, ha nyomor van, a cigiről le kéne mondani...
2013. szept. 14. 08:53
 24/29 anonim ***** válasza:
30%
Ja, ennyi erővel a kérdező járhatna munkába gyalog is. Egy nagyobb séta nem árt, sőt, egészséges is. Havi 6000 cigire. Az maximum 7-8 doboz cigi. Ennyit sajnáltok? Én is szívnám, ha ilyen szar életem lenne, és még a nőm is nyavalyogna.
2013. szept. 14. 09:01
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnálom, nem az én pénzemet szívja, de igen, úgy gondolom, ha nincs pénz, havi 6 ezer cigire igenis sok..
2013. szept. 14. 09:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Akkor menjen oda a kérdező, és kérjen tőle néha egy 200-ast túró rudira... Én 3 gyerekkel megoldom 50ből a kaját úgy, hogy mindig marad nasira is, csak spórolni kéne. Persze ismerek olyan párt, akik nyavalyognak, hogy ne marad pénz semmire, közben minden másnap pizzát rendelnek...
2013. szept. 14. 09:08
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem pont bántja a párodat eléggé a helyzet, nem hogy még a fejére olvasd. Persze, hogy rossz nektek, de attól, hogy veszekedtek még nem lesz jobb.

Látod amúgy rajta, hogy akar változtatni? Tanulni mondjuk, hogy jobb végzettsége legyen? Keress jobb munkahelyet? Ha látod, hogy mindent elkövet, akkor ez biztos, csak átmeneti állapot, nem fog mindig közmunkán dolgozni, élhettek még jól is. Viszont ha azt látod, hogy jó neki dagonyászni a sárban, és magasról tesz mindenre,és még 10 év múlva is csak árokásásra lesz kilátása 50 ezerért, akkor bizony menekülj. De őt ne szídd, vagy eggyütt fejlődtök, és együtt tesztek a dolgokért, hogy jobb legyen, vagy ha ebben nem tudtok partnerek lenni, akkor engedjétek el egymást.

2013. szept. 14. 09:56
 28/29 anonim ***** válasza:
Le lehet mondani a cigiről, meg lehet biciklivel is járni munkába, más is úgy csinálja.
2013. szept. 14. 12:34
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi is negyven ezret osztunk be kajára, bőven elég egy hétre 10 ezer ft. Minden nap főzök, okosan vásárolok és dugi-csoki is mindig van itthon. Bocsi az offért.
2013. szept. 14. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!