Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikészülök, mit tegyek?

Kikészülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy hosszú kapcsolatom,de mivel nem voltam szerelmes könnyen elcsábítottak.Szerelmes lettem,és úgy gondolom megtaláltam a nagy Ő-t.Majdnem 1 éve tart az új szerelem.A régi nálunk lakott,elköltöztettem.Ennek anyám nem örült.Mikor randiból hazaértem mindig ordított,kizárt a házból,megvert.22 éves vagyok.A családból nem állt mellém senki,vannak testvéreim is.Kiforgatta minden szavamat,mindennek elmondta az új barátomat,még meg is fenyegette,nekirontott,pedig tisztességes fiú.Nagyon szeretem őt.Idegileg kikészültem és a barátomhoz költöztem.Azóta telefonon zaklat,írja az sms-eit és a fenyegető leveleit,hogy én tönkretettem a családot.Engem hibáztat,mert elhagytam az exemet.Fenyeget nagyon durván,hogy szülessen beteg gyerekem,vagy ne legyen gyerekem,meg hogy ha apám meghal miattam elvágja a nyakam.A családba nem segít senki,testvérem is azt mondta hogy akkor vagy költözzel el,vagy szakítsak a barátommal.Nem adják ide a cuccaimat (bútorok,tv,edzőgép stb)amiért keményen megdolgoztam.Kikészülök tőle és a barátom is nagyon ideges,15 kilót fogyott.Mit tehetnék??
2008. júl. 2. 19:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Elég csúnyán kiraktam a barátomat ez tény,mert megmondtam neki hogy nem szeretem és menjen el amíg haza nem megyek.A vőlegényem volt.Nem akartam ottlenni mikor összeszedi a cuccait,így a család vállán sírta ki bánatát.Ebben hibás voltam belátom.Anyám védte az ex-et,3 hónap után is hívogatta.Engem többször elakart zavarni otthonról,de én nem tudtam hová menni,pénzem sem volt.Dobálta hozzám a ruháimat hogy takarodj innen az utcára!Nem akartam ilyen hamar az új kapcsolatomhoz még költözni,de rákényszerültem.Volt vagy 4-5 alkalom mikor lehiggadt,többször hazamentem,mindig összevesztünk.Barátom házat készült venni mert lejárt a lakástakarékja.Kölcsönt vettünk fel együtt.Mikor megtudták megint nagy balhé lett,elmondtak mindennek,anyu ilyennel fenyegetett hogy diliházba vitet.Terhes lettem de elvetéltem.Ezek után még hazamentem hátha rendbejön minden.Anyu üldözött el.Utoljára nagyon jól elbeszélgettem anyuval,mondták hogy holnap hozzam el a barátomat.Nagyon jól sikerült a nap,egy fél napot ottvoltunk,minden jól ment,örültem.A barátom is hajlandó lett volna félretenni a sérelmeket,mert anyu mindennek elmondta hamarabb.Örültünk,hazatelefonáltam,már akkor furcsa volt.Kérdeztem mi baja van megint,azt mondta nem megint hanem még mindig.És kezdődött előlről.Azóta megállás nélkül küldi az sms-t,felhívni nem tud mert letiltattam.Jönnek a levelek,meg az átkok.Holnap számot fogok cserélni.Írtam neki szépen,hogy hagyjuk akkor egymást nyugodtan élni,mert kikészít idegileg.Írta hogy nem hagy.Mindenáron megakarja keseríteni az életünket.Akitől a házat vettük,azt is felhívta és elmondta neki ezt az ő verziójába.Lejárat.Pedig én csak boldog akartam lenni olyan valakivel akibe tényleg szerelmes vagyok.A barátom kiállt mellettem.Ha nem tud felhívni lehet eljön vagy nem tudom,rendesen terrorben tart.Nem tudok megszabadulni tőle és nekem akar lelkiismeretfurdalást okozni...Mikor hagyja már abba???
2008. júl. 3. 12:56
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Arra nem is gondoltál, hogy azért "fenyegeti" mert szereti és a legjobbat akarja neki? Talán belátta, hogy hülyeség volt idejekorán hagynia h a lánya ilyen fiatalon ilyen komoly kapcsolatba/kapcsolatokba kezdjen. Persze le kéne ülniük és megbeszélni kettejüknek a dolgot - tudom ezt innen könnyű mondani.

Mindenesetre az új barátjával nem a bizonytalanság és a holnaptól való félelem lesz a kapcsolatuk alapja , alakuljon bárhogyis az életük...

2008. júl. 3. 13:04
 13/19 anonim ***** válasza:
33%

puding próbája az evés ?! Ez mekkora sz@r !!! itt nem egy sütiről van szó, amiről 10 perc múlva azt is elfelejted, hogy milyen ízü volt!!! Itt a lány jövőjét befolyásoló - és talán meghatározó - döntésről van szó!

Kcisilány, ha teheted, békülj ki a családoddal!!! Barátokat partnereket válogathatsz, de a családod mindíg ugyanaz marad !!!

2008. júl. 3. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképp egyetértek veled, hogy elköltöztél. Anno én is így jöttem el otthonról, igaz nem a párom miatt voltak balhék, hanem a tesóm volt a kiskedvenc, és én csak azért kellettem, hogy az egyetemrére dolgozzak, hogy ő elvégezhesse. Ennek már 5 éve. Én sem voltam jóban anyuval sokáig emiatt, de utána rendeződött a helyzet. Most hogy babát várunk, teljesen oda vannak. Az egészben az a pláne, hogy közben anyu agyvérzés következtében lebetegedett, 24 órás felügyeletre szorul, és hát ki gondozza?!: Az én drága tesókám, aki miatt kidolgozta a lelkét is, és még engem is elmart otthonról. Szóval, ne törődj a szüleiddel, látod, lehet még rátok szükségük. Én már túltettem magam ezen, amiben tudok segítek otthon anyuéknak, de ehhez is idő kellett. Úgyhogy én azt mondom, a boldogságod után menj, és ne az után, hogy mindig alárendelve légy a valakinek. Gondolok itt anyukádra!

Sok erőt és kitartást!

2008. júl. 3. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
20 Évesen már vőlegényed volt ?! Hát gratulálok :S BIztos hogy nem korábban kell keresni a probléma fő okát???
2008. júl. 3. 13:23
 16/19 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Korábban nem volt probléma,azóta van mióta szakítottam.
2008. júl. 3. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem akartam megbántani a pudingos hasonlattal, és nem is kívántam egy sütihez hasonlítani a problémát. Csak annyit szerettem volna vele kifejezni, hogy míg ki nem próbálják az együttlétet, addig nem is tudják meg, hogy ez működni fog-e. Sosem tudhatjuk, mit hoz a holnap.

Ha valaki bölcsebbnek látja élete végéig a családi fészekben maradni, vagy olyan emberrel, akit már nem szeret, csak azért, mert a váltás veszélyekkel jár - hát egészségére, de ne rójon meg azért senkit, mert az esetleg mer lépni.

2008. júl. 3. 13:50
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
Most mi baj van azzal, hogy vőlegénye volt??? Most nem ez a kérdés -.-" az én anyukám is fiatalon házasodott még sincs semmi baja korábbról...
2008. júl. 3. 14:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Gondolom pénzért voltál mennyasszony és nem szerelemből ezért is volt könnyű elcsábulni,a családnak meg nem tetszett h nem lezs lóvé.Cigányok vagytok?
2010. szept. 20. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!