Kikészülök, mit tegyek?
Arra nem is gondoltál, hogy azért "fenyegeti" mert szereti és a legjobbat akarja neki? Talán belátta, hogy hülyeség volt idejekorán hagynia h a lánya ilyen fiatalon ilyen komoly kapcsolatba/kapcsolatokba kezdjen. Persze le kéne ülniük és megbeszélni kettejüknek a dolgot - tudom ezt innen könnyű mondani.
Mindenesetre az új barátjával nem a bizonytalanság és a holnaptól való félelem lesz a kapcsolatuk alapja , alakuljon bárhogyis az életük...
puding próbája az evés ?! Ez mekkora sz@r !!! itt nem egy sütiről van szó, amiről 10 perc múlva azt is elfelejted, hogy milyen ízü volt!!! Itt a lány jövőjét befolyásoló - és talán meghatározó - döntésről van szó!
Kcisilány, ha teheted, békülj ki a családoddal!!! Barátokat partnereket válogathatsz, de a családod mindíg ugyanaz marad !!!
Szia!
Mindenképp egyetértek veled, hogy elköltöztél. Anno én is így jöttem el otthonról, igaz nem a párom miatt voltak balhék, hanem a tesóm volt a kiskedvenc, és én csak azért kellettem, hogy az egyetemrére dolgozzak, hogy ő elvégezhesse. Ennek már 5 éve. Én sem voltam jóban anyuval sokáig emiatt, de utána rendeződött a helyzet. Most hogy babát várunk, teljesen oda vannak. Az egészben az a pláne, hogy közben anyu agyvérzés következtében lebetegedett, 24 órás felügyeletre szorul, és hát ki gondozza?!: Az én drága tesókám, aki miatt kidolgozta a lelkét is, és még engem is elmart otthonról. Szóval, ne törődj a szüleiddel, látod, lehet még rátok szükségük. Én már túltettem magam ezen, amiben tudok segítek otthon anyuéknak, de ehhez is idő kellett. Úgyhogy én azt mondom, a boldogságod után menj, és ne az után, hogy mindig alárendelve légy a valakinek. Gondolok itt anyukádra!
Sok erőt és kitartást!
Senkit nem akartam megbántani a pudingos hasonlattal, és nem is kívántam egy sütihez hasonlítani a problémát. Csak annyit szerettem volna vele kifejezni, hogy míg ki nem próbálják az együttlétet, addig nem is tudják meg, hogy ez működni fog-e. Sosem tudhatjuk, mit hoz a holnap.
Ha valaki bölcsebbnek látja élete végéig a családi fészekben maradni, vagy olyan emberrel, akit már nem szeret, csak azért, mert a váltás veszélyekkel jár - hát egészségére, de ne rójon meg azért senkit, mert az esetleg mer lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!