Hogyan lehet valakit idegileg kikészíteni ami még nem ütközik törvénysértésbe?
ugyan már, ne legyetek ilyen álszentek... nem igaz, hogy mindenkinek mindig csak szépet és jót kívántatok életetekben!
kedves kérdező! hány évesek vagytok? nekem lennének tippjeim, de ez kor függvénye.
gondolom ezt a kérdést is te tetted fel :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
szerintem beszéld rá hogy regisztráljon a gyakorikerdesek.hu-ra és olvasgass, amiket itt kérdezel.
attól teljesen kész lesz.
Köszönöm a leszbikus oldalt de ez csak rontana a helyzeten hisz az lett az illető.És az helyett,hogy elválna még húzza is a rokonomat.én 31 éves vagyok.Akit ki kéne csinálni 30.
Csak azt szeretném,hogy érezze azt amit ő ad az ismerősömnek.
Tudom,hogy nincs jogom beleszólni de nem bírom végig nézni,hogy elemészti magát.Nem akarom végig nézni a halálát!Egyre rosszabbul néz ki és nagyon félek.
Ha tudnátok valakiről,hogy egy ismerősötök öngyilkos lesz nem tennétek meg mindent,hogy ne tegye meg?Szerintem ez is olyan csak más a körítés.És azért nem lép mert gyerkőc is van.
én írok neked pár tippet, lehet,hogy néhány kicsit gyerekes lesz, de én jópár évvel fiatalabb vagyok nálatok...de ha van közte hasznos, akkor próbáld ki:
- van kocsija? ha van az nagyon tud fájni... karcold meg, engedd le a kerekét (ne szúrd ki!! azért feljelenthet, de ha csak leengeded...akkor nem ;), állj be a parkolóhelyére
- utánozd: ha jobban nézel ki, mint ő, akkor szerezz be pár ugyanolyan felsőt, ami neki is van... és ha rajtad jobban áll halálra fogod vele idegesíteni :D
- hívogasd éjjel rejtett számról...hogy ébredjen fel rá, lehetőleg akkor, ha másnap valami fontos dolga van, és így nem fog tudni aludni
- keresd fel a gimis vagy bármilyen régi nagy szerelmét és ismerkedj meg vele (nem tudom van-e pasid...ha nincs, akkor mégjobb, ha összejössz vele), ha van pasid, akkor csak kávézz vele vagy ilyesmi, úgy ,hogy lásson meg ő is... garantált hatás
-égesd le mások előtt
- kezd el árulni a lakását vagy kocsiját a neten nevetségesen olcsó áron... és tedd ki a telszámát is, hogy hívogassák emaitt
-kávéjába tegyél cukor helyett sót
-italába tegyél egy kis hashajtót....
-ha a táskájában tart üveges italt, akkor tekerd le az üveg tetejét és tedd vissza... mindent el fog árasztani (iratok, pénz...) ez kikészíti
-említsd meg neki,hogy ráférne egy botox vagy mellfelvarrás
amúgy meg legyél kreatív ötletek terén :D ha van egy kis gonosz hajlamod, akkor írhatsz még egy ilyen listát, mint az enyém... na sok sikert :P
A válasz megírásának időpontja: ma 13:16
na gratulálok neked is és a kérdezőnek is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!