Hogyan lehet valakit idegileg kikészíteni ami még nem ütközik törvénysértésbe?
Mit tett ellened az a szegény?Milyen szánalmas bosszúálló lény vagy te?Arra vigyázz,nehogy téged jészítsenek ki.
Habár normális nem lehetsz,ha ilyenen töröd a fejed.
16:58-as vagyok:
Teszem hozzá: kíváncsiságból.
Érdekel, hogy mivel lehet ilyen "büntetést" kiérdemelni egyesek szemében.
(Ha tanács reményében válaszolsz, akkor rossz helyen kopogtatsz. Pszichológiai ismereteimet megtartom magamnak.)
Ahányszor találkozol vele jegyezd meg,hogy már megint hízott,illetve,hogy igencsak ráncosodik a bőre...
Esetleg küldjél neki email-kat plaszikai sebészetek címével...
Komolyan,megéri ennyit rágódni rajta?Felejtsd el!
Nem vagyok gyáva!Nem azért nem akarom,hogy rájöjjön hanem azért mert közeli ismerősömről van szó.Teljesen ki van készülve és nem akarom tétlenül nézni ahogy kicsinálja az a ribänc.De ha az jobban tetszik nektek akkor ok olyan tipp is jó amivel megtudja,hogy én vagyok az.
És nem kell lefikázni mert tuti,hogy közületek is volt már ,hogy ilyesmi jutott az eszébe.Mert nem bírta nézni hogy megy tönkre a barátja vagy családtagja.
Vagy nézzem végig tétlenül míg az nem lesz a vége,hogy mehetünk azonosítani?Ti megvárnátok míg ez bekövetkezik?
Igen. Nekem is volt már olyan családtagom, aki bajban volt, de nem szóltam bele. Óvatosan, tartva a kellő távolságot vigasztaltam, hagytam, hadd beszélje ki magát, támogattam, tanácsot adtam. De nem szólok bele más kapcsolatába. Ez egyébként a szép élet titka. Nem beleszólni más életébe.
Tudom, hogy rossz és zavar. De a döntés a kedves rokonodé. Ő bármikor kiléphet a kapcsolatából, de nem teszi. Nem lehet kényszeríteni. Elmondhatod a véleményed, a gondolataid, de ha nem érdekli (akár jogosan, akár nem), akkor sajnos, nem tudsz mit tenni.
Én úgy gondolom, jogos a felháborodásod, de az együttérzésen túl nem tudsz tenni semmit. Nem a te életedről van szó, jogod pedig nincs beleszólni más magánéletébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!